مقاله تجزیه چند متغیره برای صفات زراعی و کیفیت محصول چغندرقند تحت شرایط تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه چند متغیره برای صفات زراعی و کیفیت محصول چغندرقند تحت شرایط تنش خشکی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه چند متغیره برای صفات زراعی و کیفیت محصول چغندرقند تحت شرایط تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه چند متغیره برای صفات زراعی و کیفیت محصول چغندرقند تحت شرایط تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه چند متغیره برای صفات زراعی و کیفیت محصول چغندرقند تحت شرایط تنش خشکی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پژوهش حاضر به منظور بررسی تنوع ژنتیکی و گروه بندی ۲۵ ژنوتیپ چغندرقند تحت شرایط تنش خشکی و نیز شناسایی مهم ترین مولفه های توجیه کننده تغییرات داده ها انجام شد. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در ایستگاه تحقیقاتی مهندس مطهری کرج در سال ۱۳۹۱ اجرا شد. آبیاری ها تا مرحله استقرار بوته ها به طور معمول اما آبیاری های بعدی پس از ۲۰۰ میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A صورت گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که تحت شرایط تنش خشکی از نظر تمامی صفات بین ژنوتیپ ها اختلاف بسیار معنی داری وجود دارد. بر اساس تجزیه خوشه ای، ژنوتیپ ها در چهار گروه قرار گرفتند که گروه اول شامل ژنوتیپ های شماره ۲۵، ۲۰ و ۳ به عنوان گروه برتر از نظر عملکرد و کیفیت شناخته شد. نتایج حاصل از تجزیه به مولفه های اصلی نیز نشان داد که سه مولفه ی اول بیش از ۹۰ درصد از واریانس کل مشاهدات را توجیه می کنند. همچنین نتایج حاصل از گروه بندی ژنوتیپ ها بر اساس دو مولفه اصلی اول تا حدود زیادی با گروه بندی حاصل از تجزیه خوشه ای ژنوتیپ ها منطبق بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.