مقاله تجزیه علیت صفات زراعی و عملکرد دانه گندم نان تحت شرایط دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه علیت صفات زراعی و عملکرد دانه گندم نان تحت شرایط دیم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه علیت صفات زراعی و عملکرد دانه گندم نان تحت شرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه علیت صفات زراعی و عملکرد دانه گندم نان تحت شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه علیت صفات زراعی و عملکرد دانه گندم نان تحت شرایط دیم :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی همبستگی و تعیین رابطه صفات زراعی در تراکم های مختلف گندم نان تحت شرایط دیم، آزمایش مزرعه ای به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. فاکتور میزان بذر شامل ۴ سطح (۲۵۰، ۳۰۰، ۳۵۰ و ۴۰۰ عدد بذر در متر مربع ) و فاکتور فاصله ردیف دارای سه سطح (۱۲، ۱۷ و ۲۵ سانتیمتر ) بودند. مقادیر عملکرد دانه ،ارتفاع گیاه، تعداد پنجه بارور ، طول سنبله، تعداد روز تا سنبله رفتن و تعداد سنبله در متر مربع اندازه گیری شد. نتایج نشان دادند که عملکرد دانه به ترتیب با تعداد سنبله در متر مربع (r = 0/979) روز تا سنبله رفتن (r = 0/962) و طول سنبله (r = 0/864) همبستگی مثبت و معنی دار دارد. در تعیین اثر مستقیم و غیر مستقیم صفات رویشی بر عملکرد دانه از طریق تجزیه علیت مشخص شد که به ترتیب تعداد سنبله در متر مربع و تعداد پنجه بارورو تعداد روز تا سنبله رفتن مهمترین عامل موثر در عملکرد دانه هستند. بر اساس نتایج آزمایش، مناسب ترین تراکم کاشت فاصله ردیف ۱۷ سانتی متر و میزان بذر ۳۵۰ عدد در متر مربع می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.