مقاله تجزیه همبستگی ژنوتیپ های مختلف گندم نان، تریتیکاله وگندم دوروم در پاسخ به تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه همبستگی ژنوتیپ های مختلف گندم نان، تریتیکاله وگندم دوروم در پاسخ به تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه همبستگی ژنوتیپ های مختلف گندم نان، تریتیکاله وگندم دوروم در پاسخ به تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه همبستگی ژنوتیپ های مختلف گندم نان، تریتیکاله وگندم دوروم در پاسخ به تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه همبستگی ژنوتیپ های مختلف گندم نان، تریتیکاله وگندم دوروم در پاسخ به تنش شوری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
گندم یکی از اصلی ترین گیاهان زراعی تامین کننده تغذیه بشر می باشد. وتنش شوری یکی از مهم ترین تنشهای غیر زیستی محدود کننده عملکرد گیاهان زراعی مخصوصا گندمی باشد. به منظور بررسی تاثیر تنش شوری بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف گندم نان در مقایسه باژنوتیپ های تریتیکاله وگندم دوروم در تنش شوری آزمایشی در سال ۱۳۸۸ به صورت تجزیه مرکب در دو منطقه نرمال و شوربه ترتیب (Ec=4 and 11 ds m^-1) در شهرستان سیرجان اجرا شد. این آزمایش در هر منطقه درقالب طرح بلوک های کامل تصادفی بود و ارقام شامل ۱۰ ژنوتیپ گندم نان و گندم دوروم و تریتیکاله بودند. اختلاف معنی داری از نظر همه صفات مورد بررسی در دو محیط دربین ژنوتیپ ها مشاهده گردید. نتایج تجزیه همبستگی در دو محیط نشان داد در محیط نرمال بین عملکرد و صفات مورد مطالعه به جز تعداد دانه همبستگی وجود دارد در حالیکه در محیط شور فقط بین عملکرد و تعداد خوشه، تعداد پنجه وزیست توده همبستگی وجود دارد. تجزیه رگرسیون گام به گام نشان داد که در محیط نرمال زیست توده عامل موثر در عملکرد بوده ودر حالیکه در محیط شور وزن هزار دانه بیشترین تاثیر را بروی عملکرد داشت. صفاتی که با عملکرد دانه حداکثر همبستگی را داشتند در رگرسیون گام به گام بعنوان صفات اثر گذار بر عملکرد دانه تشخیص داده شدندنتایج حاصل از تجزیه مسیردر محیط نرمال نشان داد که زیست توده بیشترین اثر مستقیم بر عملکرد داشت در حالی که درمحیط شور وزن هزار دانه بیشترین اثر مستقیم بر عملکرد داشت. بنابراین در تدوین استراتژی های اصلاحی در انتخاب غیر مستقیم این صفات موثر می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.