مقاله مطالعه تولید نوشیدنی مناسب بر پایه آب ماست و آب انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تولید نوشیدنی مناسب بر پایه آب ماست و آب انار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تولید نوشیدنی مناسب بر پایه آب ماست و آب انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تولید نوشیدنی مناسب بر پایه آب ماست و آب انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تولید نوشیدنی مناسب بر پایه آب ماست و آب انار :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق تأثیر افزون اب ماست در مقادیر ۰، ۲۰، ۳۰ و ۴۰ درصد بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکربی آب انار بر پایه آب ماست در طی ۶۰ روز نگهداری در دمای ۵ درجه سانتی گراد بررسی گردید. نتایج حاصل نشان داد که با افزایش مقدار آب ماست، دانسیته، درصد ماده خشک، بریکس و اسیدیته کاهش و pH افزایش یافت. در طول زمان نگهداری میزان بریکس و دانسیته افزایش یافت. اما اسیدیته تا روز ۱۵ نگهداری افزایش و pH کهاش پیدا کرد و سپس با گذشت زمان اسیدیته کاهش و pH بطور معنی داری افزایش یافت (p<0.05). با توجه به نتایج آزمون های میکروبی، شمارش کپک و مخمر و کلی میکروبی تا روز ۳۰ نگهداری در دمای یخچال منفی بود ولی پس از آن روند افزایش داشت. با توجه به نتایج این بررسی، برای تهیه نوشیدنی آب انار بر پایه آب ماست، استفاده از ۲۰ درصد آب ماست با زمان نگهداری ۳۰ روز پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.