مقاله اثر مه پاش و مواد کاهش دهنده ی تبخیر و تعرق بر زنده مانی و مواد موثره برگ و میوه گیاه زیتون پس از جابجایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مه پاش و مواد کاهش دهنده ی تبخیر و تعرق بر زنده مانی و مواد موثره برگ و میوه گیاه زیتون پس از جابجایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مه پاش و مواد کاهش دهنده ی تبخیر و تعرق بر زنده مانی و مواد موثره برگ و میوه گیاه زیتون پس از جابجایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مه پاش و مواد کاهش دهنده ی تبخیر و تعرق بر زنده مانی و مواد موثره برگ و میوه گیاه زیتون پس از جابجایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مه پاش و مواد کاهش دهنده ی تبخیر و تعرق بر زنده مانی و مواد موثره برگ و میوه گیاه زیتون پس از جابجایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کاشت و حفاظت از گیاهان و درختان با خاصیت دارویی و تولید گیاهان به منظور استفاده آنها در صنعت داروسازی امری اجتناب ناپذیر است.از این رو نگهداری و حراست از درختان موجود در جوامع شهری با خاصیت دارویی ضروری است. متاسفانه در سالهای اخیر گسترش روزافزون فعالیتهای صنعتی و عمرانی در شهر های بزرگ موجب قطع شدن هزاران اصله درخت در باغات تولید محصولات دارویی و فضاهای سبز عمومی و خصوصی شده است. جابجایی درختان موجود در مسیر طرح های توسعه عمرانی به نقاط دیگر، مناسب ترین راهکار به منظور کاهش نیاز به قطع این درختان و حفظ و نگهداری خاصیت دارویی گیاه محسوب می گردد. به همین منظور با هدف بررسی اثر مه پاش و مواد کاهش دهنده ی تبخیر و تعرق بر زنده مانی و مواد موثره برگ و میوه گیاه زینون پس از جابجایی در شهر اصفهان آزمایشی فاکتوریل در غالب طرح بلوک کامل تصادفی انجام شد. در این آزمایش فاکتور استفاده از ترکیب ضد تعرق در سطوح ۰ – ۲- ۴ به عنوان بلوک اول، اثر مه پاش در دوسطح ( بدون انجام میست و انجام میست) به عنوان بلوک دوم و اثر وجود میوه در دوسطح ( میوه چینی شده و میوه چینی نشده ) به عنوان بلوک سوم در نظر گرفته شد. برخی خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی شامل ارتفاع درخت و تاج، اندازه گیری شاخه و جوانه، درصد زنده مانی، میزان کلروفیل و تعیین میزان ماده موثره برگ و نیز افزایشطول شاخه ایجاد شده در پایین ترین ارتفاع درخت دیده گردید. در بررسی اثرات متقابل نیز حداکثر تعداد شاخه رویشی ایجاد شده مربوط به استفاده از محلول ضد تعرق با غلظت ۲% و مه پاشی و میوه چیده شده بود. ولی تیمار میوه چینی در هیچکدام از صفات اندازه گیری شده تاثیر معنی داری نداشت. همچنین تیمارها بر سایر صفات شامل طول شاخه یکساله، تعداد جوانه روی شاخه یکساله، ارتفاع درخت، قطر تاج، میزان کلروفیل نسبی، میزان ماده موثره برگ و میوه تاثیر معنی داری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.