مقاله مطالعه اثر نیروهای مکانیکی ناشی از ضربات پاندولی، پوشش خوراکی و مدت زمان ماندگاری بر خواص شیمیایی گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر نیروهای مکانیکی ناشی از ضربات پاندولی، پوشش خوراکی و مدت زمان ماندگاری بر خواص شیمیایی گوجه فرنگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر نیروهای مکانیکی ناشی از ضربات پاندولی، پوشش خوراکی و مدت زمان ماندگاری بر خواص شیمیایی گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر نیروهای مکانیکی ناشی از ضربات پاندولی، پوشش خوراکی و مدت زمان ماندگاری بر خواص شیمیایی گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر نیروهای مکانیکی ناشی از ضربات پاندولی، پوشش خوراکی و مدت زمان ماندگاری بر خواص شیمیایی گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق به بررسی تأثیر انرژی ضربه ای وارد شده به محصول و مدت زمان نگهداری بر روی گوجه فرنگی های پوشش دار و بدون پوشش پرداخته شد. در ابتدا نیمی از نمونه های گوجه فرنگی توسط پوشش خوراکی متیل سلولز پوشش دار شدند و سپس تمام گوجه فرنگی ها در سه سطح انرژی ضربه ای صفر، ۱۴۰ و ۲۵۰ میلی ژول (معادل ۰/۱۴ و ۰/۲۵ ژول) توسط دستگاه پاندول مورد ضربه قرار گرفتند وسپس خصوصیات شیمیایی نمونه ها شامل اسیدیته، محتوای مواد جامد محلول و محتوای رطوبت در مدت ۲۰ روز، هر پنج روز یک بار اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش مدت زمان نگهداری و انرژی ضرب ای وارد شده بن محصول، میزان اسیدیته و محتوای رطوبت در نمونه ها کاهش می یابد که میزان این کاهش در نمونه های پوشش دار به علت تعویق در فرایند رسیدن، کمتر از نمونه های بدون پوشش بود. میزان محتوای مواد جامد محلول با افزایش زمان انبارداری و انرژی ضربه ای افزایش یافت که میزان این افزایش در نمونه های بدون پوشش بیشتر بود. در این تحقیق مشخص شد که پوشش خوراکی به علت تأثیر بر واکنش های مرتبط با رسیدن باعث تغییر در ویژگی های شیمیایی محصول می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.