مقاله مروری بر نقش ترکیبات فراسودمند اگزوپلی ساکاریدهای باکتریایی در بهبود کیفیت فراورده های لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر نقش ترکیبات فراسودمند اگزوپلی ساکاریدهای باکتریایی در بهبود کیفیت فراورده های لبنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر نقش ترکیبات فراسودمند اگزوپلی ساکاریدهای باکتریایی در بهبود کیفیت فراورده های لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر نقش ترکیبات فراسودمند اگزوپلی ساکاریدهای باکتریایی در بهبود کیفیت فراورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر نقش ترکیبات فراسودمند اگزوپلی ساکاریدهای باکتریایی در بهبود کیفیت فراورده های لبنی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
علاقه مندی صنعت غذا در جهت استفاده از ترکیبات فراسودمند و قوام دهنده های زیستی (Bio thickener) منجر به افزایش یافتن تقاضابرای پلی ساکاریدهای خارج سلولی میکروبی شده است. اگزوپلی ساکاریدها پلیمر هایی با زنجیره بلند و وزن ملکولی بالا هستند که در آب حلشده یا پخش می گردند و باعث ژله ای شدن و قوام محصولات غذایی می شوند. بطور کلی اگزوپلی ساکاریدها موادی ایمن و سالم شناختهشده هستند و این ویژگی آنها سبب شده است که از اسید لاکتیک باکتریهای تولید کننده اگزوپلی ساکاریدها در بسیاری از فراورده های لبنیمانند ماست، پنیر استفاده شود که در جهت تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات غذایی حاوی مقادیر کمتر افزودنی می باشد. اگزوپلیساکاریدها دارای ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خاصی مانند تشدید کننده ویسکوزیته، پایدار کننده، ژل دهنده و امولسیفایر هستندو این خصوصیات باعث شده که بعنوان افزودنی هایی مفید در صنایع غذایی مطرح شوند. اگزوپلی ساکاریدهای تولیدی توسط باکتریهای اسیدلاکتیک در طی فرایند تخمیر تأثیر معناداری بر ویژگیهای بافتی فراورده های شیری تخمیری می گذارند. فراورده های لبنی که توسطکالچرهای تولید کننده اگزوپلی ساکارید تخمیر می شوند، دارای ویسکوزیته بالاتر و سینرسیس کمتری در مقایسه با محصولات تولید شدهتوسط کالچرهای فاقد توانایی تولید اگزوپلی ساکارید می باشند . اخیرا نقش آنتی اکسیدانی اگزوپلی ساکاریدهای به دست آمده از لاکتیکاسید باکتری ها مورد توجه قرار گرفته است. این مقاله به مروری بر نقش اگزوپلی ساکاریدهای باکتریایی در بهبود کیفیت فراورده های لبنی وتامین ایمنی مصرف کننده پرداخته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.