مقاله مروری بر نقش آنزیم های صنعتی در بهبود رنگ آبمیوه ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر نقش آنزیم های صنعتی در بهبود رنگ آبمیوه ها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر نقش آنزیم های صنعتی در بهبود رنگ آبمیوه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر نقش آنزیم های صنعتی در بهبود رنگ آبمیوه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر نقش آنزیم های صنعتی در بهبود رنگ آبمیوه ها :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
رنگ ماده غذایی اولین فاکتوری است که به لحاظ بصری ویژگی های ماده غذایی را به مصرف کنندگان انتقال می دهد. در صورتی که مصرف کننده رنگ دلخواه و مورد انتظار خود را در محصول ارائه شده بیابد، رغبت بیشتری برای مصرف آن خواهد داشت. در سالهای اخیر برای تأمین بیشتر سلامت مصرف کنندگان، استفاده از رنگهای طبیعی رواج بیشتری یافته است و با توجه به اینکه آبمیوه ها از جمله مواد غذایی محبوب در بین مصرف کنندگان هستند، بهبود رنگ آنها به صورت طبیعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. یکی از رویکردهای اخیر در این زمینه استفاده از انزیم هاست. در این تحقیق به صورت مروری به نقش آنزیم های صنعتی در بهبود رنگ آبمیوه ها پرداخته شده است. بررسی نتایج کار محققین نشان می دهد که استفاده از آنزیم در زمینه تولید آبمیوه باعث بهبود معنادار رنگ نسبت به نمونه های شاهد شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.