مقاله مروری بر مواد اولیه نان و تکنولوژی پخت نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر مواد اولیه نان و تکنولوژی پخت نان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر مواد اولیه نان و تکنولوژی پخت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر مواد اولیه نان و تکنولوژی پخت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر مواد اولیه نان و تکنولوژی پخت نان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
نان همواره نزد ایرانیان از جایگاه خاصی برخوردار بوده و غذای اصلی مردم کشورمان را تشکیل می دهد. بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژیمورد نیاز مردم از نان تامین می گردد، به همین منظور میزان مواد مغذی آرد بسیار حائز اهمیت است. آب و آرد مواد اولیه اصلی تشکیل دهنده نانهستند که بیشترین تاثیر را بر روی بافت نان می گذارند. معمولاً میزان آرد را ۱۰۰ و بقیه مواد را بر پایه آن اندازهگیری میکنند که در آن مخمر۲ ، شکر ۴ و نمک نیز ۲ می باشد. محصولات نانوایی بر اساس دو روش روش مستقیم و غیرمستقیم تولید می شوند. در محصولات نانوایی دیاکسید کربن نقش حجم دهنده را دارد که تکنولوژی پخت باید شرایط تولید این گاز و حفظ آن در طی آماده سازی محصولات فراهم کند. این تحقیقروشهای اخیر پخت نان را شفاف سازی می کند که در انتها منجر به پخت بهتر محصولات نانوایی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.