مقاله مروری بر مزایای استفاده از جلبک به عنوان یک منبع طبیعی از ترکیبات عملگرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر مزایای استفاده از جلبک به عنوان یک منبع طبیعی از ترکیبات عملگرا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر مزایای استفاده از جلبک به عنوان یک منبع طبیعی از ترکیبات عملگرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر مزایای استفاده از جلبک به عنوان یک منبع طبیعی از ترکیبات عملگرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر مزایای استفاده از جلبک به عنوان یک منبع طبیعی از ترکیبات عملگرا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در حال حاضر، جهان با چالش های پیچیده، تأمین مواد غذایی و انرژی، تغییرات آب و هوایی، تخریب محیط زیست و سلامت بشر مواجه است. به دلیل این که ما در یک دنیای بیش از حد آلوده زندگی می کنیم، می توانیم تفاوت های عمده ای در مدت میزان رشد جمعیت بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه که منجر به رشد کهن می شود، اضافه کنیم. بنابراین با نیاز بیشتری به خدمات بهداشتی در کشورهای توسعه یافته مواجه می شویم. در نتیجه، نه تنها نیاز بسیار شدیدی به این داریم که قادر به تأمین غذای جمعیت باشیم، بلکه ترویج با ارتقای سلامتی آنها، به ویژه افراد مسن، از ضروریات است. این یک حقیقتی در بسیاری از کشورهاست اما در اروپا و ایالت متحده ی امریکا بیشتر خود را نشان می دهد. از دو دهه ی اخیر قرن بیستم، پیشرفت های علمی، فرهنگی و اقتصادی زیادی در جامعه ی ما وجود داشته است که به میزان زیادی به شیوه ی زندگی و عادات غذایی کمک کرد. برای مثال، در کشورهای توسعه یافته رژیم های غذایی غیر متعادل و پر کالری جایگزین بیشتر رژیم های غذایی سنتی همچون رژیم مدیترانه ای شناخته شده و معروف که به عنوان میراث فرهنگی برای یونسکو در سال ۲۰۱۲ در نظر گرفته شد. این حقیقت همراه با کاهش مهمی در فعالیت فیزیکی، ریسک بیماری های عروق قلبی، دیابت و جاقی و غیره را افزایش داده است. علاوه بر این افزایش امید به زندگی، ریسک بیماریهای عدم بازسازی سلول های عصبی همچو آلزایمر و پارکینسون در میان دیگر بیاری ها افزایش داده است. این موفقیت برای کشورهای توسعه یافته هشداری بوده است، زیرا هزینه های سلامت مرتبط با این چنین بیماری هایی، در آینده ی نزدیک به طور لگاریتمی افزایش می یابد. باید راه حل هایی منتشر شوند که بر رشد سلامتی جمعیت از طریق توصیه های رژیم غذایی یا از طریق طراحی غذاهای خاص قادر به ارتقای سلامتی که به اصطلاح، غذاهای عملگرا نامیده می شوند، تمرکز کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.