مقاله تغییرات کیفیت بذر بادام زمینی طی مراحل مختلف نمو و رسیدگی بذر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات کیفیت بذر بادام زمینی طی مراحل مختلف نمو و رسیدگی بذر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات کیفیت بذر بادام زمینی طی مراحل مختلف نمو و رسیدگی بذر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات کیفیت بذر بادام زمینی طی مراحل مختلف نمو و رسیدگی بذر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات کیفیت بذر بادام زمینی طی مراحل مختلف نمو و رسیدگی بذر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
کشت بذر با کیفیت یکی از عوامل موثر در حصول عملکرد مطلوب است. تخمین دقیق زمان برداشت یکی از مهمترین فاکتورهایی است که بر کیفیت بذر تاثیرگذار است. به منظور تعیین زمان حداکثر کیفیت بذر بادام زمینی، آزمایشی در سال ۱۳۹۲ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان (جاده گرگان-کردکوی) انجام شد. پس از عملیات تهیه زمین، کشت بذر بصورت دستی صورت گرفت. با تشکیل بذر در غلاف، نمونه برداری بصورت هفتگی از ۵۷ روز پس از گلدهی انجام شد. میزان تجمع ماده خشک، قدرت و رطوبت بذر در مراحل مختلف نمو بذر مورد ارزیابی قرار گرفت. بر اساس آن مشخص شد که در ۱۱۳ روز پس از گلدهی بذر به رسیدگی فیزیولوژیک میرسد که در این مرحله مقدار رطوبت بذر بر مبنای وزن تر ۳۰ درصد است. حداکثر کیفیت بذر پس از رسیدگی فیزیولوژیک رخ داده است. با مقایسه درصد جوانهزنی و گیاهچه های طبیعی در بذرهای تازه برداشت شده و بذرهای پسابیده نیز مشاهده شد که بذرهای پسابیده درصد جوانه زنی و گیاهچه های طبیعی بالاتری نسبت به بذرهای تازه برداشت شده دارند که می توان آنرا به کسب مقاومت به پسابیدگی در بذرهای بادام زمینی نسبت داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.