مقاله مروری بر کاربرد بخار روغن های فرار و یونهای منفی هوا در نگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربرد بخار روغن های فرار و یونهای منفی هوا در نگهداری مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربرد بخار روغن های فرار و یونهای منفی هوا در نگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربرد بخار روغن های فرار و یونهای منفی هوا در نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربرد بخار روغن های فرار و یونهای منفی هوا در نگهداری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه فساد موادغذایی خام و فرآوری شده چالش بزرگی در صنعت غذا به شمار می آید.به منظور مقابله با این نوع مشکل،به طور وسیع از انواعنگه دارنده های شیمیایی استفاده می شود.با توجه به بروز اختلال در سلامت و ایمنی مصرف کنندگان در اثر مصرف این نوع نگه دارنده ها، استفاده ازانواع ترکیبات ضدمیکروب طبیعی رواج یافته است.از انواع ترکیبات ضد میکروبی می توان به روغن های فرار گیاهان و نیز یو نهای منفی موجود در هوا اشاره نمود..طی دو دهه اخیر استفاده از روغن های فرار گیاهان به دلیل ویژگی های ضدمیکروبی، ضدقارچی و ضد تندشدگی رواج یافته است. استفاده از این نوع روغ نها در ترکیب با یونهای منفی هوا،شرایط اسیدی ، فرآیند حرارتی ملایم و; به دلیل اثر هم افزایی آنها مورد توجه ویژه است، ترکیب شرایط یاد شده سبب نیاز به غلظتهای پایین تر روغن ها با اثر ضدمیکروبی مناسب و عدم اثر منفی در طعم مواد غذایی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.