مقاله مروری بر فرایند تولید مایکوپروتئین توسط قارچ رشته ای Fusarium venenatum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر فرایند تولید مایکوپروتئین توسط قارچ رشته ای Fusarium venenatum دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر فرایند تولید مایکوپروتئین توسط قارچ رشته ای Fusarium venenatum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر فرایند تولید مایکوپروتئین توسط قارچ رشته ای Fusarium venenatum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر فرایند تولید مایکوپروتئین توسط قارچ رشته ای Fusarium venenatum :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مایکو پروتئین ها در ابتدا فقط جهت خوراک دام تولید می شدند. پس از گذشت سالیان متمادی تحقیق و بررسی و ا نجام آزمایشات زیاد بر روی باکتری های متفاوت، انواع مخمرها و ۳۰۰۰ گونه قارچی جداسازی شده از منابع مختلف در سراسر جهان و بررسی خصوصیات سم شناسی، رشد مناسب جهت تولید محتوای پروتئینی کافی، مناسب بودن برای مصارف ا نسانی و عدم ایجاد علائم آلرژی زا، از طرف وزارت کشاورزی، شیلات و غذای انگلستان و اداره کل غذا و داروی آمریکا گونه ای قارچ رشته ای مرسوم به فوزاریوم و نناتوم (نام قدیمی: فوزاریوم گرامینروم) به عنوان بهترین گونه برای تولید مایکوپروتئین انتخاب شد. هدف اصلی و عمده از این تحقیق تولید یک منبع پروتئینی به عنوان جایگزین گوشت برای مصارف ا نسانی در کشورهای در حال توسعه است. در این فرایند از فرمانتور آیرلیفت ۰۰۰/۱۵۰ لیتری تحت یک فرایند پیوسته با سرعت رقیق سازی بالا استفاده شد. گلوکز موجود در ملاس حاصل از نیشکر و جغندرقند (۳۰-۴۰% ساکارز) به عنوان منبع کربن و از آمونیوم، اوره، و خیساب ذرت به عنوان منبع ازت در فرایند وارد شدند. کنترل حرارت (۲۵-۲۰ درجه سانتیگراد ) و PH (اپتیمم ۵-۶) در حین فرایند به همراه کاهش مقدار RNA از طریق اعمال حرارت ۶۵-۶۵ درجه سانتیگراد (با روش تزریق بخار) در یک راکتور-سپراتور هم زننده به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه انجام شد. مقدار بیومس تولیدی ۳۰۰ کیلوگرم در ساعت در یک دوره ۱۰۰۰ ساعته بود. از مایکوپروتئین به عنوان جایگزین چربی در ماست و بستنی و یا استفاده بالقوه از آن در غلات صبحانه و یا پفک ها نیز گزارش شده است. این محصول تحت نام تجاری «گورن» هم اکنون در بازارهای ۸ کشور اروپایی، آمریکا و ا نگلیس عرضه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.