مقاله مقایسه عملکرد تکاننده های مکانیکی در فرآیند برداضت میوه، با بکارگیری نیروهای ثابت و متناسب با فرکانس تحریک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه عملکرد تکاننده های مکانیکی در فرآیند برداضت میوه، با بکارگیری نیروهای ثابت و متناسب با فرکانس تحریک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه عملکرد تکاننده های مکانیکی در فرآیند برداضت میوه، با بکارگیری نیروهای ثابت و متناسب با فرکانس تحریک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکرد تکاننده های مکانیکی در فرآیند برداضت میوه، با بکارگیری نیروهای ثابت و متناسب با فرکانس تحریک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه عملکرد تکاننده های مکانیکی در فرآیند برداضت میوه، با بکارگیری نیروهای ثابت و متناسب با فرکانس تحریک :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
هدف این تحقیق، مقایسه عملکرد تکاننده مکانیکی در بکارگیری نیروهای ثابت و متناسب با فرکانس تحریک، هنگام فرآیند برداشت میوه درختان است. تست‌های کشش استاتیکی و کشش- رهاسازی بر روی درخت نمونه (Tree Sample)، زیتون انجام شده و خصوصیات الاستیک و ویسکوالاستیک آن بدست آورده شده است. سپس درخت در یک مدل‌سازی ریاضی توسط جرم و فنر، به شکل سیستمی با چند درجه آزادی مدل شده و درجه آزادی آن بسته به سن درخت، در نظر گرفته شده است. درخت زیتون میوه خود را در شاخه سال قبل تولید می‌کند لذا در این تحقیق درجات آزادی درخت مدل شده، یک واحد بیشتر از سن درخت درنظر گرفته شده است. معادلات دیفرانسیل حاکم بر این مدل‌سازی، از قانون دوم نیوتن بدست آورده شده و برای حل آنها، از روش عددی توسط نرم‌افزار مطلب استفاده شده است. جابجایی میوه تنه درخت برای مقادیر مختلف فرکانس تحریک تکاننده در هر دو نیرو، بدست آورده شده و ناحیه مناسب تحریک آنها بدست آورده شده است. همچنین اثر سن درخت ونوع نیروی کاربردی، بر انتخاب فرکانس تحریک مناسب تکاننده هنگام برداشت بحث شده است. از طرفی، مقادیر تنش مکانیکی در نقطه اتصال میوه- دم میوه و دم میوه- شاخه ماقبل آن برای هر دو نیرو بدست آورده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.