مقاله نقش اسانس خانواده نعناعیان در افزایش ماندگاری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش اسانس خانواده نعناعیان در افزایش ماندگاری مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش اسانس خانواده نعناعیان در افزایش ماندگاری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش اسانس خانواده نعناعیان در افزایش ماندگاری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش اسانس خانواده نعناعیان در افزایش ماندگاری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
حفظ و نگهداری سالم و ایمن محصولات غذایی برای مدت طولانی همواره یکی از دغدغه های اصلی صنایع غذایی و دامی به شمار می رود. یکی از روشهای کنترل آلودگی های عامل فساد و سموم تولید شده توسط آنها استفاده از نگهدارنده های شیمیایی ساخت بشر است. اما همواره استفاده از این گونه مواد شیمیایی در غذا باعث نگرانی مردم بوده است، زیرا اعتقاد عمومی بر این است که مواد شیمیایی ضد میکروبی ممکن است سلامتی آنهارا تهدید نماید. به همین دلیل استفاده از مواد طبیعی به جای مواد شیمیایی از اهمیت خاصی برخوردار است. بدون شک استفاده از اسانس های گیاهی می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای نگهدارنده های شیمیایی باشد. اسانس های گیاهی دارای ترکیبات خاصی هستند که می توانند باعث حذف یا کاهش رشد باکتریها، مخمرها و قارچهای عامل فساد شوند و از تولید توکسین توسط آنها جلوگیری کنند. تیره نعنا به جهت داشتن صفات و اختصاصات مهم دارویی و غذایی توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.