مقاله تغییرات کربوهیدرات جوانه گندم (Triticum aestivum) تحت تاثیر آللوپاتی عصاره یولاف وحشی (Avena Fatua) در شرایط هیدروپرایمینگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات کربوهیدرات جوانه گندم (Triticum aestivum) تحت تاثیر آللوپاتی عصاره یولاف وحشی (Avena Fatua) در شرایط هیدروپرایمینگ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات کربوهیدرات جوانه گندم (Triticum aestivum) تحت تاثیر آللوپاتی عصاره یولاف وحشی (Avena Fatua) در شرایط هیدروپرایمینگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات کربوهیدرات جوانه گندم (Triticum aestivum) تحت تاثیر آللوپاتی عصاره یولاف وحشی (Avena Fatua) در شرایط هیدروپرایمینگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات کربوهیدرات جوانه گندم (Triticum aestivum) تحت تاثیر آللوپاتی عصاره یولاف وحشی (Avena Fatua) در شرایط هیدروپرایمینگ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف عصاره یولاف وحشی و هیدروپرایمینگ بر صفات ویژگی‌های جوانه‌زنی گیاه گندم تحت شرایط آزمایشگاهی این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفته است. تیمارها فاکتور a شامل هیدروپرایم در ۲ سطح (۲۴ ساعت و بدون پرایم) و فاکتور B در ۵ سطح عصاره یولاف (۲۵%، ۵۰%، ۷۵%، ۱۰۰%) و بدون عصاره به عنوان شاهد در ۴ تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که آب میان بافتی ریشه‌چه و ساقچه تحت تأثیر هیدروپرایمینگ در سطح یک درصد قرار گرفت. عصاره یولاف باعث کاهش معنی‌دار در درصد جوانه‌زنی، آب میان بافتی ریشه‌چه، D95 و کربوهیدرات نسبت به شاهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.