مقاله نانوکپسوله کردن ترکیبات زیست فعال برای کاربردهای غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نانوکپسوله کردن ترکیبات زیست فعال برای کاربردهای غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نانوکپسوله کردن ترکیبات زیست فعال برای کاربردهای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانوکپسوله کردن ترکیبات زیست فعال برای کاربردهای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نانوکپسوله کردن ترکیبات زیست فعال برای کاربردهای غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
افزایش بیماری های مربوطه به رژیم غذایی، مانند چاقی، بیماریهای قلبی- عروقی، دیابت، فشار خون و سرطان، در سال های اخیر توسعه غذاهای ارتقاء دهنده سلامتی را به یک اولویت در صنایع غذایی تبدیل کرده است. مطالعات بالینی اثرات سلامتی ناشی از دریافت ترکیبات زیست فعال را ثابت کرده است. اما مشکلات زیادی در رابطه با وارد کردن آنها در ماتریس های غذایی به خاطر حلالیت پائین آنها در آب و تجزیه آسان به وسیله شرایط محیطی، وجود دارد. علاوه بر این، حلالیت پائین آنها به معنای جذب پائین تر در مجرای معده ای- روده ای و در نتیجه زیست فراهمی پائین آنهاست. نانو کپسوله ردن آنها می تواند در حفاظت از ترکیبات زیست فعال از میانکنش یا ترکیبات غذا، حفظ ویژگی های عملکردی و جلوگیری از فساد ماده غذایی (برای مثال اکسیداسیون لیپید)، کاهش تأثیر روی ویژگیهای حسی غذا و افزایش میزان جذب به درون محیط زیستی بدن نقش مهمی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.