مقاله تغییرات فصلی درصد کلیزاسیون قارچ میکوریزا آربسکولار در ریزوسفر زبان گنجشک Fraxinus rotundifolia (مطالعه موردی: چهارطاق اردل- چهارمحال و بختیاری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات فصلی درصد کلیزاسیون قارچ میکوریزا آربسکولار در ریزوسفر زبان گنجشک Fraxinus rotundifolia (مطالعه موردی: چهارطاق اردل- چهارمحال و بختیاری) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات فصلی درصد کلیزاسیون قارچ میکوریزا آربسکولار در ریزوسفر زبان گنجشک Fraxinus rotundifolia (مطالعه موردی: چهارطاق اردل- چهارمحال و بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات فصلی درصد کلیزاسیون قارچ میکوریزا آربسکولار در ریزوسفر زبان گنجشک Fraxinus rotundifolia (مطالعه موردی: چهارطاق اردل- چهارمحال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات فصلی درصد کلیزاسیون قارچ میکوریزا آربسکولار در ریزوسفر زبان گنجشک Fraxinus rotundifolia (مطالعه موردی: چهارطاق اردل- چهارمحال و بختیاری) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
قارچهای میکوریزی جزء جدایی ناپذیر و تأثیرگذار در اکوسیستم ها هستند که فقدان آنها توانایی استقرار گیاه را در طبیعت به شدت کاهش میدهد. عوامل اکولوژیکی، این قارچها را از لحاظ کمی و کیفی کنترل میکنند. ارتباط فیزیولوژیک بین قارچ های میکوریزی و گیاهان از جمله مواردی است که باعث افزایش تحمل گیاهان در برابر تنش های محیطی و کمبود آب و بیماری ها و آفات گیاهی میشود. بنابراین این تحقیق در جنگلهای زاگرس انجام گرفت، از آنجا که جنگلهای زاگرس دارای خاک ضعیف از لحاظ مواد غذایی و شرایط نامناسب برای رشد گونه ها به دلیل فرسایش زیاد خاک است استفاده از اینمیکروارگانیسمها در اکوسیستمهای تخریب یافته بسیار با اهمیت است. در این تحقیق درصد کلیزاسیون قارچ میکوریز آربسکولار در دو فصل بهار و پاییز مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه های خاک در فصل بهار و پاییز از عمق ۰ تا ۳۰ سانتی مترنمونه برداری شدند. برای بررسی همزیستی میکوریزایی، از ریشه های گیاهان منطقه برش های طولی تهیه گردید و توسط محلول رنگی آنیلین بلو یک درصد رنگ آمیزی شدند. نتایج آماری نشان داد که بیشترین درصد کلیزاسیون در فصل بهار بوده و اختلاف معنی دار در سطح ۵% را با درصد کلیزاسیون در فصل پاییز نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.