مقاله تأثیر تنش شوری بر روتین و پارا-کوماریک اسید در گونه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر تنش شوری بر روتین و پارا-کوماریک اسید در گونه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تنش شوری بر روتین و پارا-کوماریک اسید در گونه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تنش شوری بر روتین و پارا-کوماریک اسید در گونه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تنش شوری بر روتین و پارا-کوماریک اسید در گونه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این مطالعه تاثیر تنش شوری بر برخی از ترکیبات فنلی (روتین و پارا-کوماریک اسید) در آویشن باغی (vulgaris Thymus) مورد بررسی قرار گرفته است. تنش شوری در یک سطح با غلظت ۴۵۰۰ پی پی ام در گیاهان نود روزه در کشت گلخانه ای طی یک ماه مطالعه شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۲ در دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) اجرا شد. بررسیهانشان داد که غلظت بالای نمک تأثیر متفاوتی بر روتین و پارا-کوماریک اسید داشته است. تنش شوری باعث کاهش مقدار روتین و پارا- کوماریک اسید نسبت به شاهد شده که این کاهش بترتیب ۳۰/۳ و ۲۴ درصد بود. این ترکیبات فنلی با دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا (HPLC) اندازه گیری شد. به طور کلی تنش شوری سبب کاهش محتوای ترکیبات فنلی نسبت به گروه شاهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.