مقاله میزان و علل ضایعات نان در شهرستان کرمانشاه: استفاده ی بهینه از ضایعات نان در تغذیه ی دام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان و علل ضایعات نان در شهرستان کرمانشاه: استفاده ی بهینه از ضایعات نان در تغذیه ی دام دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان و علل ضایعات نان در شهرستان کرمانشاه: استفاده ی بهینه از ضایعات نان در تغذیه ی دام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان و علل ضایعات نان در شهرستان کرمانشاه: استفاده ی بهینه از ضایعات نان در تغذیه ی دام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان و علل ضایعات نان در شهرستان کرمانشاه: استفاده ی بهینه از ضایعات نان در تغذیه ی دام :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
هدف: ضایعات نان شامل ضایعات در مرحله ی تولید و مرحله ی مصرف است. نگهداری اصولی از ضایعات لاجرم نان در سطح اگاهی بخشی بهواحدهای تولیدی و مصرف کنندگان برای استفاده از این مواد در تغذیه ی نشخوارکنندگان می تواند سبب پایین آوردن قیمت تمام شده ی جیره یمصرفی دام ها و در نتیجه پایین آمدن قیمت گوشت و محصولات لبنی گردد. مواد و روش کار: به منظور بررسی میزان ضایعات نان ها در نانوائی ها و در حین مصرف شهرستان کرمانشاه پرسشنامه ای شامل ۶۳ سوال دربرگیرنده ی میزان مصرف روزانه، میزان ضایعات نان ، نوع نان غالب مصرفی، نحوه ی تهیه ی نان و نحوه ی نگهداری از ضایعات نان تنظیم و به ۲۸۰ خانوار کرمانشاهی به صورت تصادفی داده شد. همچنین به ۶۰ خانوار کیسه هایی برای جمع آوری یک ماهه ی ضایعات نان ها داده شد و در انتهای فرصت یک ماهه میزان ضایعات خانوار ها و سالم بودن ضایعات از حیث وجود قارچ یا گندیدگی بررسی گردید. نتایج و بحث: میانگین خرید نان لواش ۱۴۰ نان (تقریبا معادل ۱۵ کیلوگرم) در ماه و میانگین وزن ضایعات نان های سنتی در ماه ۹۶ کیلوگرم بود. از ۶۰ نمونه ی جمع آوری شده ی ضایعات ۵۱ نمونه فاقد هر گونه آلودگی میکروبی و ۹ نمونه به علت در معرض رطوبت قرار گرفتن واجد کپک ریزوپوس بودند. تعداد ۵۸ نفر از خانوار ها محل مشخصی برای جمع آوری ضایعات نان داشتند و ۲ خانوار نان های خود را کیسه های پلاستیکی و به همراه دیگر وسایل دور ریختنی جمع آوری می کردند. نتیجه گیری کلی: به نظر می رسد آموزش های اولیه برای نحوه ی پخت و مصرف نان و همچنین نگهداری از ضایعات خانگی ناکافی بوده و این امر هر چه سریع تر باید اصلاح گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.