مقاله مکانیسم کنترل انتقال حرارت و جرم در طول سرخ کردن همبرگر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مکانیسم کنترل انتقال حرارت و جرم در طول سرخ کردن همبرگر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مکانیسم کنترل انتقال حرارت و جرم در طول سرخ کردن همبرگر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکانیسم کنترل انتقال حرارت و جرم در طول سرخ کردن همبرگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مکانیسم کنترل انتقال حرارت و جرم در طول سرخ کردن همبرگر :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در طول دهه های اخیر، محصولات گوشتی به عنوان غذاهای آماده، بخش اعظمی از بازار را در برگرفته اند. بنابراین صنایع غذایی جهت تولید محصولاتی با کیفیت بالا و سالم نیاز به کنترل فرآیند تولید دارد. در طول فرآیند حرارتی مانند سرخ کردن، چنانچه فرآورده های گوشتی در اثر دناتوراسیون حرارتی و انقباض پروتئین های گوشت دجار کاهش وزن شوند، ایجاد مشکلات اقتصادی برای صنایع و نیز باعث کاهش ویژگی های حسی فرآورده می شوند. بنابراین نیاز به درک مکانیسم کنترل حرارت و جرم در طول سرخ کردن و شناسایی عوامل مرتبط و تعیین تأثیرات آنها بر کیفیت محصول جهت به حداقل رساندن اتلاف پخت و کاهش زمان سرخ کردن و در نتیجه افزایش مقبولیت از سوی مصرف کننده امری بسیار ضروری می باشد. در مطالعه حاضر به بررسی عوامل مؤثر بر انتقال حرارت و جرم و ارائه راهکاری مناسب جهت کاهش اتلاف وزن، کاهش طعم و ارزش تغذیه ای پرداخته می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.