مقاله مکانیسم و سنتیک تجزیه آنتوسیانینها تحت تأثیر فرایند حرارتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکانیسم و سنتیک تجزیه آنتوسیانینها تحت تأثیر فرایند حرارتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکانیسم و سنتیک تجزیه آنتوسیانینها تحت تأثیر فرایند حرارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکانیسم و سنتیک تجزیه آنتوسیانینها تحت تأثیر فرایند حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکانیسم و سنتیک تجزیه آنتوسیانینها تحت تأثیر فرایند حرارتی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
آنتوسیانین ها بزرگترین گروه پیگمانهای رنگی محلول در آب هستند که مصرف منظم آنها همراه با کاهش ابتلا به بیماریهای وخیم است. بااین وجود، آنتوسیانین ها ترکیباتی ناپایدار هستند به عنوان مثال، پایداری آنتوسیانین ها در طی فراوری با افزایش دما کاهش می یابد و ممکن است.منجر به کاهش کیفی. رنگ و ارزش تغذیهای گردد از سویی دیگر، مطالعه سنتیک و منانیسم تجزیه آنتوسیانین ها برای پیش بینی کاهش کیفیت.محصول در طول فرایند حرارتی ضروری اس. بنابراین، مطالعه پایداری آنتوسیانین ها در طی حرارت دهی می تواند منجر به طراحی فرایندی با کم ترین تأثیر بر این ترکیبات گردد مطالعات اخیر به اثبات می رسانند که تیمار در دمای بالا میزان سطوح آنتوسیانین ها را در فراورده کاهش می دهد و برکیفت. نهایی موثر است. همچنین، سنتیک تجزیه آنتوسیانین ها در شرایط ایزوترمال از مرتبه اول برخوردار است. به نظر میرسد که بهینه سازی فرایند حرارتی همراه با روشهای فراوری غیر حرارتی همانند فشار بالا می تواند مفید واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.