مقاله مقایسه ویژگی های میکروبی شیرینی های خامه ای عرضه در شهر اراک با استانداردهای ملی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ویژگی های میکروبی شیرینی های خامه ای عرضه در شهر اراک با استانداردهای ملی ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ویژگی های میکروبی شیرینی های خامه ای عرضه در شهر اراک با استانداردهای ملی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ویژگی های میکروبی شیرینی های خامه ای عرضه در شهر اراک با استانداردهای ملی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ویژگی های میکروبی شیرینی های خامه ای عرضه در شهر اراک با استانداردهای ملی ایران :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف: شیرینی های خامه ای در جامعه مصرف گسترده ای دارند و همچنین بخش مهمی از تولیدات صنفی می باشند. هدف از این مطالعه توصیفی مقطعی که در سال ۱۳۹۱ انجام شد، بررسی آلودگی میکروبی شیرینی خامه ای عرضه شده در قنادی های شهر اراک بود. مواد و روش ها: تعداد ۱۲۰ نمونه شیرینی خامه ای بصورت کاملاً تصادفی تهیه و به آزمایشگاه منتقل و طبق استاندارد ملی ایران از نظر شمارش انتروباکتریاسه ها، کپکف مخمر و شناسایی اشرشیاکلی و سالمونلا مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج و بحث: در مجموع ۱۱۵ نمونه (۹۵/۸%) به میکروبهای مختلف آلوده و غیرقابل مصرف بودندف ۸۱/۶% به انتروباکتریاسه ها ((۱×۱۰(۲<)؛ ۳۰% به اشریشیاکلی (حد مجاز منفی)، ۴/۲% به کپک ((۳×۱۰(۳<)؛۹۵/۸% به مخمر ((۱×۱۰(۳<) آلوده بودند. آلودگی یه سالمونلا (حد مجاز منفی) مشاهده نگردید. نتیجه گیری کلی: آلودگی بالای این فراورده ها نشان دهنده شرایط غیربهداشتی کارگاه های تولید کننده و عدم رعایت نکات بهداشتی در هنگام کار و نگهداری این محصولات است. بیشترین آلودگی مربوط به مخمرها و انتروباکتریاسه ها بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.