مقاله مقایسه ویژگی های حسی- فیزیکوشیمیایی دمنوش گیاهی عناب تولید شده به روش اسپری درائینگ و آون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ویژگی های حسی- فیزیکوشیمیایی دمنوش گیاهی عناب تولید شده به روش اسپری درائینگ و آون دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ویژگی های حسی- فیزیکوشیمیایی دمنوش گیاهی عناب تولید شده به روش اسپری درائینگ و آون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ویژگی های حسی- فیزیکوشیمیایی دمنوش گیاهی عناب تولید شده به روش اسپری درائینگ و آون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ویژگی های حسی- فیزیکوشیمیایی دمنوش گیاهی عناب تولید شده به روش اسپری درائینگ و آون :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
عناب یا خرمای قرمز گیاهی است از خانواده رامناسه سرشار از فتوکمکالها و خواص آنتی اکسیدانی و ویتامین C است. در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می نمایند. لذا با توجه به اینکه تحقیقات خصی تاکنون بر روی میوه عناب انجام نشده ونبود تنوع فرآورده های عناب در ایران و خواص دارویی منحصر به فرد آن، تولید محصولات جدید برای افزایش تمایل به مصرف و افزایش بهره وری این محصول به منظور توسعه کاربردهای صنعتی محصول عناب، تولید دمنوش گیاهی عناب از لحاظ خواص تغذیه ای و دارویی ان در توسعه محصولات فراسودمند و غذا دارو لازم و ضروری به نظر می رسد. مواد و روش ها: در این تحقیق بهترین روش فرآوری و تهیه دمنوش گیاهی عناب با تکیه بر روش آماده سازی اولیه، ا ستخراج عصاره و خشک کردن با دو روش آون اسپری درائینگ و ترکیب آن با چای طبیعی و چای ترش و بسته بندی مناسب مورد بررسی و تحقیق قرار گرفت و بهترین تیامرها بر اساس داده های ازمایشگاهی و آنالیز آماری آنها بر اساس نرم افزار (Mstat-c V1.42) برای تولید نهایی محصول تعیین گردید. نتایج و بحث: در این پژوهش رطوبت و فعالیت آبی، میزان اسیدیته، بریکس، میزان قند کل، خاکستر، ارزیابیهای حسی و پذیرش کلی و همچنین فاکتورهای I و a و b و pH در فرمولاسیون دمنوش گیاهی عناب مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده حاکی از برتری تیمار فرمولاسیون دمنوش گیاهی به روش خشک کردن در آون می باشد. لازه به ذکر است در این ارزیابی مؤلفه (I,b.pH) بالاترین مقادیر را در روش اسپری درائینگ به خود اختصاص داده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.