مقاله بررسی آثار اقتصادی ناشی از توسعه خوشه های صنعتی (مطالعه موردی خوشه گلاب و عرقیات و گیاهان دارویی فارس )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آثار اقتصادی ناشی از توسعه خوشه های صنعتی (مطالعه موردی خوشه گلاب و عرقیات و گیاهان دارویی فارس ) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آثار اقتصادی ناشی از توسعه خوشه های صنعتی (مطالعه موردی خوشه گلاب و عرقیات و گیاهان دارویی فارس )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آثار اقتصادی ناشی از توسعه خوشه های صنعتی (مطالعه موردی خوشه گلاب و عرقیات و گیاهان دارویی فارس )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آثار اقتصادی ناشی از توسعه خوشه های صنعتی (مطالعه موردی خوشه گلاب و عرقیات و گیاهان دارویی فارس ) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
در سال های اخیر توجه ویژه ای به جهت دهی صنایع کوچک و متوسط به کمک روش خوشه های صنعتی شده است . به این منظور کشورهای مختلف از جمله ایران اقدام به اجرای پروژه ی توسعه خوشه ای نموده اند . خوشه گلاب و عرقیات گیاهی و دارویی میمند در استان فارس یکی از پروژه هایی است که از سال ۸۷ تا ۹۰ تحت برنامه توسعه خوشه ای بر اساس رویکرد یونیدو قرار گرفته است. در این تحقیق تلاش نمودیم تا با بررسی روند شاخص های اقتصادی از جمله میزان اشتغال ، میزان صادرات و ; قبل و بعد از اجرای برنامه توسعه خوشه ها، ملاحظه نماییم کدام شاخص در طی این برنامه بیشترین تحول را داشته است و به ارزیابی خوشه گلاب و عرقیات گیاهی و دارویی میمند بپردازیم. به این منظور با توجه به مبانی نظری خوشه ها پرسشنامه ای با طیف لیکرت ۵ گزینه ای نیز تنظیم گردید و با در نظر گرفتن حجم کل جامعه، تعداد ۶۱ پرسشنامه به روش تصادفی ساده در میان ذینفعان خوشه توزیع شدو با نرم افزار spss 16 داده ها را تحلیل نمودیم. نتیجه به دست آمده حاکی از آن است که اجرای برنامه ی توسعه خوشهای، از طریق اعمال سیاستهایی همانند سیاست های دستیابی به بازار های جدید جهت فروش محصولات به آن مناطق، ایجاد شبکه تامین مواد اولیه مناسب، شبکه توزیع و شبکه فروش در خوشه ، اعتماد سازی، آموزش و افزایش سطح تکنولوژی یا بهکارگیری دستگاه های جدید ، توانسته است روی خوشه اثرگذار باشد و در نهایت باعث ایجاد رویکرد صادراتی در خوشه میمند شده است. ارزیابی کلی درباره این خوشه بیانگراین است که اقدامات صورت گرفته در زمینه دستیابی به بازارهای جدید نسبت به سایر موارد، اثرگذارتر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.