مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی مارگارین بادام زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی مارگارین بادام زمینی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی مارگارین بادام زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی مارگارین بادام زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی مارگارین بادام زمینی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
فرآورده های گیاهی، بویژه انواع مارگارین، در سالهای اخیر، جای خود را در رزیم غذایی مردم ایران باز کرده اند که با افزودن ترکیبات سلامت بخش به این محصولات می توان ارزش غذایی آنان را ارتقا داد. در این تحقیق بادام زمینی به مارگارین سفره اضافه شد و سطح علاقه مندی مصرف کنندگان به این محصول در مقایسه با مارگارین سفره معمولی مورد بررسی حسی قرار گرفت. همچنین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی این محصول از جمله ضریب شکست، نقطه ذوب، اندیس یدی، درصد اسیدهای چرب، کلیفرم، کیک و مخمر، اشرشیاکلی و باکتریهای هوازی نیز ارزیابی شد. نتایج نشان داد از نظر ضریب شکست و نقطه ذوب تفاوت معنی دار آماری بین دو فرمولاسیون مارگارین وجود نداشت ولی با توجه به اضافه کردن بادام زمینی اختلاف معنی داری بین فاکتورهای اندیس یدی و درصد اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع وجود داشت و محصول از لحاظ میکروبی در محدوده استاندارد قرار داشت. همچنین از نظر ارزیاب ها از پذیرش کلی خ وبی برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.