مقاله ترکیب های تشکیل دهنده اسانس، ترکیب فنلی و خاصیت آنتی اکسیدانی دو گونه مرزنجوش کشت شده در استهبان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیب های تشکیل دهنده اسانس، ترکیب فنلی و خاصیت آنتی اکسیدانی دو گونه مرزنجوش کشت شده در استهبان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیب های تشکیل دهنده اسانس، ترکیب فنلی و خاصیت آنتی اکسیدانی دو گونه مرزنجوش کشت شده در استهبان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیب های تشکیل دهنده اسانس، ترکیب فنلی و خاصیت آنتی اکسیدانی دو گونه مرزنجوش کشت شده در استهبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیب های تشکیل دهنده اسانس، ترکیب فنلی و خاصیت آنتی اکسیدانی دو گونه مرزنجوش کشت شده در استهبان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مرزنجوش گیاهی است از تیره نعناع سانان، که در شرایط متفاوت محیط زندگی به صورت های مختلف در می آید. در این پژوهش دو گونه مرزنجوش Origanum majorana و Origanum vulgare در شرایط اقلیمی استهبان کاشته شد. اسانس گیاه با روش تقطیر توسط دستگاه کلونجر استخراج گردید. میانگین درصد اسانس در مرزنجوش گونه O. majorana و (۲/۳%) و در گونه O. vulgare (%1/48) بود. اسانس با استفاده از دستگاه GC/MS تجزیه شد. شصت و یک ترکیب در اسانس مرزنجوش گونه O. vulgare ، و پنجاه و نه ترکیب در گونه O. majorana شناسایی شدند. ترکیب های عمده شناسایی شده در گونه O. vulgare ، عبارتند از: تیمول (۳۴/۱۸ %) پارا سیمن (۸/۷۶%)،گاما ترپینن (۷%)، ان دکان (۵/۲۳%) کارواکرول متیل اتر (۳/۴۱%)زد بتااکیمن(۳/۳۰%) ترپینن- ۴- ال (۲/۵۴%) سابینن (۲/۴۵%) ۳-اکتانن (۲/۲۸%) ۵-نئوسدرانل (۲/۱۵%) گاما کادنین (۲/۱۰%) بتا بیسابولن (۴/۲%) و در O. majorana،ترپینن۴-ال (۲۵/۹%) گاما ترپینن (۱۲/۴۱%)،ترانس سابینن هیدرات (۱۰/۱۲%) الفا ترپینن (۸/۴۳)، الفا ترپینئول (۵/۴۳%) ای کاریوفیلن (۳/۷۷%) ترپینولن (۳/۵۲%) بی سیکلو جرماکرین (۳/۴۲%) سیس سابینن هیدرات (۳/۲۸%) سابینن (۳/۲۸%) پارا سیمن (۲/۷%) و بتا فلاندرین (۲/۳۰%) بود. ترکیب فنلی با استفاده از ماده فولین سیوکالتیو و خاصیت آنتی اکسیدانی توسط ماده DPPH تعیین شد. نتایج پژوهش نشان داد که میزان ترکیب های فنلی در مرزنجوش گونه O. vulgare و ۳۶/۵ و گونه O. majorana و ۲۹/۸۷ میلی گرم گالیک اسید بر گرم ماده خشک است. هر دو گونه مرزنجوش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی بودند؛ که در گونه های O. majorana و O. vulgare به ترتیب ۸/۳۴ و ۷/۴۶ میکروگرم بر میلی لیتر تعیین شد. نتایج نشان داد که گونه O. vulgare،از خاصیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به مرزنجوش گونه O. majorana،برخوردار است؛ که با درصد ترکیب فنلی در این گونه ارتباط مستقیم دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.