مقاله ارزیابی اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر روی خواص کیفی سس مایونز رژیمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر روی خواص کیفی سس مایونز رژیمی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر روی خواص کیفی سس مایونز رژیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر روی خواص کیفی سس مایونز رژیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر روی خواص کیفی سس مایونز رژیمی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
سس مایونز یکی از پرمصرف ترین سس های مورد استفاده در دنیاست و در صنعت به منظور پایدار سازی آن از صمغ ها استفاده می شد. هیدروکلوئیدها مواد پلی مری هستند که در آب یا محلول هستند و یا پخش می شوند. به منظور افزایش ویسکوزیته یا به دست آوردن قوام ژلی، آنها را به فرمولاسیون های غذایی اضافه می کنند. بهبود بافت و ویژگی های رئولوژیکی، افزایش قابلیت پذیرش نزد مصرف کننده و در بسیاری موارد کاهش هزینه از مهمترین فواید کاربرد هیدروکلوئیدها در فرمولاسیون سس مایونز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.