مقاله اثر غلظتهای مختلف عصاره اتانولی دانه رازیانه بر تغییرات اندیس پراکسید، آنیزیدین و توتکس در روغن زیتون در طی دوره نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر غلظتهای مختلف عصاره اتانولی دانه رازیانه بر تغییرات اندیس پراکسید، آنیزیدین و توتکس در روغن زیتون در طی دوره نگهداری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر غلظتهای مختلف عصاره اتانولی دانه رازیانه بر تغییرات اندیس پراکسید، آنیزیدین و توتکس در روغن زیتون در طی دوره نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر غلظتهای مختلف عصاره اتانولی دانه رازیانه بر تغییرات اندیس پراکسید، آنیزیدین و توتکس در روغن زیتون در طی دوره نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر غلظتهای مختلف عصاره اتانولی دانه رازیانه بر تغییرات اندیس پراکسید، آنیزیدین و توتکس در روغن زیتون در طی دوره نگهداری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف : هدف از این پژوهش بررسی اثر غلظتهای مختلف عصاره اتانولی دانه رازیانه بر تغییرات اندیس پراکسید، آنیزیدین و توتکس در روعن زیتون درطی یک دوره نگهداری ۲۸ روزه در بازه های زمانی ۷ روز و همچنین مقایسه غلظتهای مختلف عصاره اتانولی رازیانه با آنتی اکسیدان های سنتزی BHT, BHA و ترکیب ۱:۱ آنها بود. مواد و روشها: در این پژوهش دانههای رازیانه پس از جداسازی ناخالصیها، آسیاب گردیده و سپس از الک با مش ۳۵ عبور داده شد. سپس عملیات عصاره گیری با استفاده از اتانول ۹۶ % بوسیله دستگاه کلونجر انجام گرفت. اندیس پراکسید مطابق با روش AOCS (1948)، اندیس آنیزیدین مطابق با روش IUPAC (1987)، و اندیس توتکس از رابطه میان اندیس پراکسید و اندیس آنیزیدین محاسبه گردید. نتایج و بحث: نتایج بدست آمده در این تحقیق نشان میدهد که مقادیر اندازه گیری شده برای هر سه فاکتور اندیس پراکسید، اندیس آنیزیدین واندیس توتکس در نمونه های روغن زیتون تیمار شده با غلظتهای مختلف عصاره اتانولی دانه رازیانه و همچنین نمونه های روغن حاوی آنتی اکسیدان های سنتزی با زمان افزایش پیدا میکند که این افزایش پس از ۲۸ روز نسبت به ۲۱ روز به طور چشمگیری بیشتر پیدا میکند. موثرترین غلظت عصاره اتانولی دانه رازیانه که میتواند همانند آنتی اکسیدانهای سنتزی جلوی افزایش فاکتورهای مورد اندازهگیری را بگیرد برابر ۱۵۰ppm بدست آمد، که اختلاف آماری معنا داری در سطح p005 بین نمونه های روغن زیتون تیمار شده با غلظت ۱۵۰ppm از عصارههای اتانولی دانه رازیانه و نمونه های روغن زیتون تیمار شده با آنتی اکسیدانهای سنتزی مشاهده نگردید. نتیجه گیری کلی: نتایج حاصل از این تحقیق نشان میدهد که عصاره اتانولی دانه رازیانه میتواند به طور موثری جلوی افزایش اندیس پراکسید، آنیزیدین و توتکس را در روغن زیتون بگیرد که نشان دهنده قابلیت آن به منظور جایگزینی برای آنتی اکسیدان های سنتزی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.