مقاله تاثیر تیمارهای خراش دهی پوسته بذر و سرمادهی بر جوانه زنی چای ترش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تیمارهای خراش دهی پوسته بذر و سرمادهی بر جوانه زنی چای ترش دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تیمارهای خراش دهی پوسته بذر و سرمادهی بر جوانه زنی چای ترش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تیمارهای خراش دهی پوسته بذر و سرمادهی بر جوانه زنی چای ترش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تیمارهای خراش دهی پوسته بذر و سرمادهی بر جوانه زنی چای ترش :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
بذر گیاه چای ترش (Hibiscus sabdariffa) دارای خواب می باشد و جوانه زنی آن ضعیف و کند می باشد. به منظور تعیین اثر اسید جیبرلیک، نیترات پتاسیم، سرما و خراش دهی بر جوانه زنی دو توده محلی چای ترش، آزمایشی در قالب بلوک کاملا تصادفی با چهار تکرار انجام شد. تیمارهای اعمال شده شامل دو سطح اسید جیبرلیک، دو سطح نیترات پتاسیم، سه سطح سرمادهی، خراش دهی مکانیکی و سه سطح خراش دهی شیمیایی بود. نتایج نشان داد که جوانه زنی هر دو توده محلی در تیمار با جیبرلیک اسید، نیترات پتاسیم و سرمادهی به طور معنی داری افزایش یافت، اما آزمون خراش دهی بذرها هیچگونه تاثیر معنی داری بر جوانه زنی بذرها نداشت. به نظر میرسد تاخیر در جوانه زنی چای ترش به میزان زیادی با خواب فیزیولوژیکی در ارتباط است. در مجموع با توجه به اینکه حداکثر جوانه زنی در تیمارهای سرمادهی و تیمار با اسید جیبرلیک و نیترات پتاسیم مشاهده شد و با در نظر گرفتن ملاحضات زیست محیطی، رعایت الگوی طبیعی، خطرات و هزینه های استفاده از مواد شیمیایی و گران بودن آن، استفاده از تیمار سرما مناسب ترین برای بهبود جوانه زنی در چای ترش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.