مقاله اثر پوشش نانوامولسیونی کیتوزانی بر مدت ماندرگاری زدرآلو رقم ۱۵- شاهرود (۷۲۷)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پوشش نانوامولسیونی کیتوزانی بر مدت ماندرگاری زدرآلو رقم ۱۵- شاهرود (۷۲۷) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پوشش نانوامولسیونی کیتوزانی بر مدت ماندرگاری زدرآلو رقم ۱۵- شاهرود (۷۲۷)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پوشش نانوامولسیونی کیتوزانی بر مدت ماندرگاری زدرآلو رقم ۱۵- شاهرود (۷۲۷)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پوشش نانوامولسیونی کیتوزانی بر مدت ماندرگاری زدرآلو رقم ۱۵- شاهرود (۷۲۷) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پوشش های خوراکی، لایه نازکی هستند که روی سطح ماده غذایی قرار گرفته و بسته به نوع ماده غذایی، برای اهداف خاصی استفاده می شوند. زردآلو میوه ای با ارزش غذایی بابا و مدت ماندگاری کوتاه می باشد. بمنظور بررسی تأثیر پوشش بر مدت ماندگاری آن، ابتدا رقم ۷۲۷ زردآلو با پوشش نانوامولسیونی بر پایه کیتوزان به روش غوطه وری پوشش داده شد و داخل جعبه حمل میوه در سردخانه ۰±۰/۵ درجه سانتیگراد با رطوبت نسبی ۹۰ تا ۹۵% نگهداری شد. به مدت یک ماه، هر هفته آزمون های کیفی مانند کاهش وزن، مقدار کل مواد جامد محلول، اسید قابل تیتر، pH، ویتامین C، سفتی بافت، میزان قند کل، و شمارش کلی میکروارگانیسم های آن اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که طی مدت نگهداری، میزان تغییرات درصد کاهش وزن، مواد جامد محلول، pH، ویتامین C، اسید قابل تیتر، میزان قند کل میوه های پوشش دار نسبت به نمونه های بدون پوشش کمتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.