مقاله تاثیر سطوح مختلف جیبرلیک اسید، نیترات پتاسیم و سرمادهی مرطوب بر جوانه زنی بذر استویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف جیبرلیک اسید، نیترات پتاسیم و سرمادهی مرطوب بر جوانه زنی بذر استویا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف جیبرلیک اسید، نیترات پتاسیم و سرمادهی مرطوب بر جوانه زنی بذر استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف جیبرلیک اسید، نیترات پتاسیم و سرمادهی مرطوب بر جوانه زنی بذر استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف جیبرلیک اسید، نیترات پتاسیم و سرمادهی مرطوب بر جوانه زنی بذر استویا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
بذور اکثر گیاهان دارویی بعد از رسیدگی وارد دوره کمون می شوند. استویا (stevia rebaudiana) یک گیاه دارویی- صنعتی است که جهت استفاده از برگ شیرین آن کاشته میشود. بدلیل عدم جوانه زنی مطلوب، گیاهچه های استویا از طریق کشت بافت تولید و بصورت نشائی کشت میشوند. دراین راستا، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار روی جوانه زنی بذر این گیاه درآزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل کاربرد محلول جیبرلیک اسید (۵۰۰، ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ قسمت در میلیون به مدت ۲۴ ساعت)، نیترات پتاسیم ( در غلظت های ۱ و ۳ درصد) و تیمار سرمادهی مرطوب (به مدت ۱۴ روز) بود. نتایج نشان داد که کاربرد نیترات پتاسیم یک درصد بیشترین تاثیر (۲۲/۶۷ درصد) و بذور سرمادهی شده کمترین تاثیر ( ۴ درصد) را بر درصد جوانه زنی را داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.