مقاله شبیه سازی بارندگی و تاثیر آن بر توسعه ی پایدار کشاورزان پایین دست سد زرین گل،با استفاده از مدل شبکه ی عصبی (مطالعه موردی: استان گلستان شهرستان علی آباد کتول)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی بارندگی و تاثیر آن بر توسعه ی پایدار کشاورزان پایین دست سد زرین گل،با استفاده از مدل شبکه ی عصبی (مطالعه موردی: استان گلستان شهرستان علی آباد کتول) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی بارندگی و تاثیر آن بر توسعه ی پایدار کشاورزان پایین دست سد زرین گل،با استفاده از مدل شبکه ی عصبی (مطالعه موردی: استان گلستان شهرستان علی آباد کتول)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی بارندگی و تاثیر آن بر توسعه ی پایدار کشاورزان پایین دست سد زرین گل،با استفاده از مدل شبکه ی عصبی (مطالعه موردی: استان گلستان شهرستان علی آباد کتول)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی بارندگی و تاثیر آن بر توسعه ی پایدار کشاورزان پایین دست سد زرین گل،با استفاده از مدل شبکه ی عصبی (مطالعه موردی: استان گلستان شهرستان علی آباد کتول) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
از سوالات مطرح در طرح سدهای چندمنظوره در سطح ملی توجیه پذیری آن ها در بلند مدت می باشد. این مساله در حال حاضر که روند رو به رشد تمرکز گازهای گلخانه ای در اتمسفر بر میزان متغیرهای اقلیمی همچون بارش تاثیر مستقیم داشته و در دوره های آتی می تواند اثرات عمیقی بر روی طرح سدهای چند منظوره بگذارد و توجیه پذیری آنها را با مشکل مواجه سازد، بسیار مورد توجه اقتصاددانان توسعه ای قرار گرفته است. خشکسالی به عنوان یک پدیدهنامطمئن و غیر قابل پیش بینی، پدیده ای متناوب و منطقه ای است که با ایجاد کمبود آب و هوا و خاک بر اقتصاد و توسعه پایدار کشاورزی تاثیر می گذارد. شبیه سازی شدت و نوسانات وقوع خشکسالی در جلوگیری از تخریب های اقتصادی و اجتماعی بر کشاورزی اهمیت زیادی برخوردار است. خشکسالی ملایم و طولانی ممکن است بیشتر از یک خشکسالی کوتاه مدت و شدید بر اقتصاد و کشاورزی یک کشور و یا منطقه تاثیر بگذارد. در مطالعه حاضر با استفاده از مدل شبکه ی عصبی مصنوعی (NNA) واطلاعات بارندگی سال های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۹، میزان بارندگی برای همان سال ها شبیه سازی و تاثیر آن بر اقتصاد و توسعه ی پایدار کشاورزان پایین دست سد زرین گل بررسی شدو که نتیج نشان دهنده ی کاهش میزان بارندگی طی ۱۰ سال اخیر می باشد. بر اساس سه شاخص خکشسالی، دروه های خشکسالی وجود داشته و تاثیر مخربی بر توسعه پایدار کشاورزی منطقه داشته است. در نتیجه، نتایج اهمیت برنامه ریزی های بلند مدت اقتصادی، توسعه ای دولت برای نیل به هدف توسعه ای پایدار که کشاورزان شهرستان علی آباد کتول را خاطرنشان می سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.