مقاله اثر انواع بسته بندی اصلاح شده بر تغییر رنگ گوشت قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر انواع بسته بندی اصلاح شده بر تغییر رنگ گوشت قرمز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر انواع بسته بندی اصلاح شده بر تغییر رنگ گوشت قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر انواع بسته بندی اصلاح شده بر تغییر رنگ گوشت قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر انواع بسته بندی اصلاح شده بر تغییر رنگ گوشت قرمز :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
بسته بندی گوشت در اتمسفر اصلاح شده (حاوی ۸۰% اکسیژن و ۲۰% دی اکسید کربن) سبب توسعه ی اکسی میوگلوبین و جلوگیری از تشکیل مت میوگلوبین می ود. با این حال، نگهداری گوشت در این نوع بسته بندی، سبب تسریع واکنش قهوه ای شدن طی فرایند پخت و اکسیداسیون رنگ دانه ها و چربی ها (به دلیل حضور غلظت بالای اکسیژن) می شود. به منظور جلوگیری از پدیده های یاد شده می توان از افزودن محلول هایی نظیر سدیم استات و توکسی فولین به بسته بندی حاوی غلظت بالای اکسیژن استفاده کرد یا با افزون مونواکسیدکربن به ترکیب گازی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده علاوه بر ممانعت از تسریع واکنش قهوه ای شدن، از اثرات مضر اشعه بر رنگ نیز جلوگیری نمود و سبب بهبود سایر ویژگی های حسی و میکروبی گوشت شد. افزودن منواکسیدکربن به بسته بندی حاوی غلظت بالای دی اکسید کربن، تشکیل مت میوگلوبین (ناشی از غلظت بالای دی اکسید کربن) را کاهش می دهد. با این حال، استفاده از مونوکسیدکربن ره رغم تمام مزایای یادشده معایبی نیز دارد. با توجه به مطالب فوق هدف از این مقاله بررسی اثر اتمسفر اصلاح شده بر میزان تغییر رنگ گوشت قرمز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.