مقاله اثر استفاد از وشاست اصلاح شد برنج بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر استفاد از وشاست اصلاح شد برنج بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر استفاد از وشاست اصلاح شد برنج بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استفاد از وشاست اصلاح شد برنج بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر استفاد از وشاست اصلاح شد برنج بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این بررسی از نشاسته اصلاح شده برنج (yellow dextrin) به میزان (۰۵، ۱، ۱۵، ۲ و ۲۵) درصد به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون سوسیس استفاده شد و سپس ویژگی های شیمیایی (رطوبت، چربی و کربوهیدرات)، کالری زایی و حسی نمونه های تولید شده بررسی شد. نتایج و بحث: نتایج آزمون شیمیایی نشان داد میزان چربی از ۲۱۰۹ درصد در نمونه شاهد به ۹۸ درصد در تیمار ۵ قلیل یافت. اما مقدار رطوبت و کربوهیدرات در تیمارها نسبت به نمونه شاهد افزایش معنی داری یافت. آزمون کالری زایی مشخص کرد میزان کالری تیمارها نیز نسبت به شاهد کاهش معنی داری یافت. از لحاظ ویژگی های حسی، تیمار حاوی ۲ درصد نشاسته اصلاح شده برنج مطلوب ترین شناخته شد. نتیجه گیری کلی: نتایج مشخص کرد افزودن نشاسته اصلاح شده برنج به عنوان جایگزین چربی نه تنها تأثیر منفی بر ویژگی های حسی تیمارها نداشت، بلکه قابلیت پذیرش کلی آن را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.