مقاله اثر آنتی میکروبی پوشش های نانو نقره در کاهش بار میکروبی فراورده های آردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آنتی میکروبی پوشش های نانو نقره در کاهش بار میکروبی فراورده های آردی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آنتی میکروبی پوشش های نانو نقره در کاهش بار میکروبی فراورده های آردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آنتی میکروبی پوشش های نانو نقره در کاهش بار میکروبی فراورده های آردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آنتی میکروبی پوشش های نانو نقره در کاهش بار میکروبی فراورده های آردی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
بسته بندی مهمترین فاکتوری است که در گسترش زمان ماندگاری محصولات غذایی نقش به سزایی ایفا می کند. امروزه تکنولوژی های نانو به سببوجود عناصر ریز مقیاس نقش خود را در این زمینه پر رنگ تر آشکار ساخته است. در این میان نانو پوشش های نقره گام موثری در افزایش ماندگاری فراورده و کاهش خطر عوامل میکروبی نشان داده است. با افزایش درصد نانو نقره در پلیمرهای حاوی عناصر نقره در مقیاس نانو و به تبع آن ، میزان بیشتر ذرات در سطح بسته بندی،عمر نگهداری محصولات بیشتر می گردد. در این تحقیق، اثر آنتی میکروبی نوع نانو پوشش نقره (حاوی ۲۰۰ppm و ۱ و ۲ درصد وزنی نانو ررات نقره) بر زمان ماندگاری محصولات آردی مورد بررسی قرار گرفت.همانگونه که پیش بینی می شد، نانو پوشش نقره حاوی ۳ درصد ذرات وزنی نانو نقره توانست بیش از ۹۴۷% از کل میکرو ارگانیسم های موجود را درمقایسه با پوشش معمولی که پلی اتیلن با وزن مولکولی پایین بود، پس از ۳ روز با موفقیت از میان ببرد. و در مورد قارچها این قابلیت به میزان ۱۰۰ % کل قارچها پس از ۳ روز نشان داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.