مقاله اثر آرد سویا و میکروانکپسولاسیون بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 در بستنی ماستی پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آرد سویا و میکروانکپسولاسیون بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 در بستنی ماستی پروبیوتیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آرد سویا و میکروانکپسولاسیون بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 در بستنی ماستی پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آرد سویا و میکروانکپسولاسیون بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 در بستنی ماستی پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آرد سویا و میکروانکپسولاسیون بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 در بستنی ماستی پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی اثر پری بیوتیکی آرد سویا و همچنین تکنیک میکروانکپسولاسیون بر افزایش بقاء باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 در بستنی ماستی می باشد. سلول های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس پس از فعال سازی، به روش امولسیون و با استفاده از آلژینات سدیم و کلرید کلسیم ریزپوشانی شده و میکروکپسول ها پس از طی دورهرساندن به مخلوط بستنی ماستی اضافه گردید. قابلیت زنده مانی باکتری قبل و بعد از انجماد و در روزهای ۷، ۱۴، ۳۰، ۶۰ و ۹۰ دوره نگهداری در دمای ۱۸۰C- در نمونه های با یا بدون آرد سویا و در دو حالت آزاد و ریزپوشانی شده مورد مقایسه قرارگرفت. میکروانکپسولاسیون باکتری منجر به حفاظت سلول ها در برابر فرایند انجماد گردید. همچنین میزان کاهش جمعیت سلول ها پس از ۹۰ روز نگهداری در دمای ۱۸C در نمونه های حاوی آرد سویا و سلول های ریزپوشانی شده کمتراز نمونه های فاقد آرد سویا وسلول های آزاد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.