مقاله آویشن افزودنی مفید مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آویشن افزودنی مفید مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آویشن افزودنی مفید مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آویشن افزودنی مفید مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آویشن افزودنی مفید مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
مواد آنتیاکسیدانی و ضد قارچی از جمله افزودنیهای مرسوم مورد استفاده در صنعت غذا هستند که برای افزایش عمر ماندگاری به مواد غذاییاستفاده می شوند. متاسفانه مصرف افزودنیهای سنتزی باعث ایجاد مشکلاتی برای بدن میشود. لذا توجه صنعت غذا به مواد افزودنی طبیعی رو بهافزایش است. فعالیت بسیاری از گیاهان و ادویجات مربوط به اسانسهای موجود در آنها است. آویشن یکی از گیاهان خوراکی است که به دلیل دارابودن اثرات ضدمیکروبی، آنتی اکسیدانی و ضدعفونی کننده مواد موجود در اسانس، مورد توجه صنعت غذا گرفته است. فعالیت ضدمیکروبی اسانس ها مربوط به ترکیبات فنلی موجود در آنها است و بسیاری از آنها در دسته مواد بدون ضرر طبقهبندی شدهاند. مقدار تیمول در آویشن بسیار بالاست.کارواکرول نیز از نظر اهمیت در رتبه دوم قرار دارد. به همین جهت به عنوان مواد ضدباکتریهای آلوده کننده به مواد غذایی افزوده می شوند. گزارشات مختلفی از ترکیب شیمیایی اسانس و بررسی اثرات ضدمیکروبی این گیاه وجود دارد. پیشتر اثرات ضدمیکروبی آویشن در محصولات غذایی مختلف مانند انواع خشکبار، محصولات گوشتی، فرآوردههای دریایی و بسیاری محصولات دیگر بررسی و اثرات مفید آن به اثبات رسیده است. هدف از این مقاله بررسی اثرات آنتی اکسیدانی، آنتی میکروبی و ضدعفونیکنندگی آویشن در مواد غذایی مختلف و همچنین مقایسه اثرات استفاده از آویشن نسبت به سایز افزودنی های سنتزی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.