مقاله آکریلآمید: منابع غذایی و چگونگی تولید، مضرات، راه های کاهش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آکریلآمید: منابع غذایی و چگونگی تولید، مضرات، راه های کاهش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آکریلآمید: منابع غذایی و چگونگی تولید، مضرات، راه های کاهش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آکریلآمید: منابع غذایی و چگونگی تولید، مضرات، راه های کاهش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آکریلآمید: منابع غذایی و چگونگی تولید، مضرات، راه های کاهش :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
آکریلآمید یک ماده سرطانزای احتمالی است که در مواد غذایی غنی از کربوهیدرات در اثر فرآیندهای حرارتی با دمای بالا(بیشتر از ۱۰۰ درجه سانتیگراد) طی واکنش میلارد – عامل ایجاد رنگ، طعم و تولید آرومای مطلوبی در محصول – ایجاد شده و بنا به گزارش سازمان جهانی بهداشت، این مادهعلت یک سوم از سرطانهای مرتبط با تغذیه می باشد و بر روی اعصاب نیز اثر می گذارد. آکریلآمید مولکول آلی کوچک با قابلیت حل شدن بسیار در آب است، این خصوصیت احتمالا باعث جذب و توزیع سریع آن در بدن می شود. غذاهایی مانند: سیبزمینی برشته، نان، شیرینیجات، قهوه از جمله موادیاند که دارای آکریلآمید هستند و بیشترین سهم را در رژیم غذایی انسان دارند؛ که در حین کبابکردن، بریانکردن، برشته کردن، پختن باعث تولید این ماده می شوند. آکریلآمید در غذاهای حرارتندیده و آبپز شده دیده نشده است. تولید آکریلآمید را با تغییر روش تولید و روشهای آماده سازی می توان کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.