مقاله آکریل آمید در غلات و روش های کاهش آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آکریل آمید در غلات و روش های کاهش آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آکریل آمید در غلات و روش های کاهش آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آکریل آمید در غلات و روش های کاهش آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آکریل آمید در غلات و روش های کاهش آن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آکریل آمید از قندهای احیاء کننده و آسپاراژین طی واکن مایلارد تولید می شود. روش های کاهش آکریل آمید در محصولات غله ای: ۱)فرمولاسیون محصول: جایگزینی شربت قند اینورت با ساارز، به علت فقدان گروه های کربونیل فعال، تولید آکریل آمید را کاهش می دهد. جایگزینی (NaHCO(3 با (NH(4)HCO(3 در نان زنجبیلی، تولید آکریل آمید را کاهش می دهد. NaCl: افزودن ۱% NaCl به محصولات پخت به علت اثر بازدارندگی نمک بر تشکیل باز شیف بین قندهای احیاء کننده و آسپاراژین، آکریل آمید را کاهش می دهد. ۲)اثر تکنولوژی تولید: حرارت طولانی در دمای پائین یک روش مناسب برای کاهش تولید آکریل آمید است. اما تغییر در پروفایل زمان- دما ممکن است منجر به قهوه ای شدن ناکافی محصول شده و نیاز به بهبود دهنده های عطر و طعم باشد. اثر افزودنی ها: اسیدهای، آمینواسیدها و یون های کلسیم و منیزیم در کاهش آکریل آمید بسیار مؤثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.