مقاله آشنایی با تقلبات رایج در زعفران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آشنایی با تقلبات رایج در زعفران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آشنایی با تقلبات رایج در زعفران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آشنایی با تقلبات رایج در زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آشنایی با تقلبات رایج در زعفران :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
زعفران گیاهی کوچک است که از وسط پیاز، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می شوند. از وسط برگها، ساقه گلدار خارج شده که به یک تا سه گل منتهی می شود. گل ها بسیار زیبا و دارای ۶ گلبرگ بنفش رنگ هستند که ممکناست در بعضی واریته ها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل ها دارای ۳ پرچم و یک مادگی منتهی به کلاله ی سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است. قسمت مورد استفاده این گیاه، انتهای خامه و کلاله سه شاخه است که به نام زعفران مشهور است و دارای بوی معطر یا طعم کمی تلخ می باشد. تولید محدود زعفران و قیمت بالای آن باعث شده است تا در این گیاه تقلبات زیادی صورت بگیرد، این تقلبات بیشتر شامل افزودن مواد گیاهی و شیمیایی مشابه زعفران می باشد. متاسافنه بسیاری از واسه ها یا فروشندگان که به فکر استفاده از بازار پرفروش و پررونق زعفران با توجه به قیمت بالای آن افتاده اند، گاهی ممکن است برای کم کردن هزینه های تولید با استفاده از مواد آلی و معدنی مختلف دست به تقلب بزنند و زعفران های تقلبی را اغلب با کیفیت و کمیت نامناسبی بسته بندی و به بازار عرضه نمایند و از این راه سلامت مردم را به خطر بیندازند. در اینمطالعه به شناسایی تقلباتی که در خصوص زعفران صورت می گیرد می پردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.