مقاله رنگدانه های کاروتنوئیدی و نقش آنها در ماهی ها و سخت پوستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رنگدانه های کاروتنوئیدی و نقش آنها در ماهی ها و سخت پوستان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رنگدانه های کاروتنوئیدی و نقش آنها در ماهی ها و سخت پوستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رنگدانه های کاروتنوئیدی و نقش آنها در ماهی ها و سخت پوستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رنگدانه های کاروتنوئیدی و نقش آنها در ماهی ها و سخت پوستان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
رنگهای مواد غذایی ناشی از حضور رنگدانه های طبیعی یا رنگهای مصنوعی است.رنگدانه ها مواد رنگی طبیعی هستند که در محصولات حیوانی و گیاهی یافت میشوندر رنگ بدن موجودات زنده تابع دو عامل ژنتیک و تغذیه می باشد. مواد رنگی مصنوعی افزودنی هایی هستند که برای بهبود ظاهر غذا یا بوجود آوردن رنگ در غذاهای فراوری شده ای که ظاهر جذابی ندارند مورد استفاده قرار میگیرندر هنر دو گروه مواد رنگی طبیعی و مصنوعی، ماهیت آلی دارند رنگ ماهیان عمدتا به دلیل کروماتوفور است که محتوی رنگدانه می باشد و معمولا بر روی پوست حضور دارندر چهار گروه از رنگدانه اصلی مسئول ایجاد رنگ در بافت و پوست حیوانات و گیاهان می باشند که عبارتند از:۱-ملانین،۲-پورین،۳-پریدیوم ۴-کاروتنوئید.کاروتنوئیدها که بنه راحتی در چربی حل می شوند دامنه رنگی زرد تا قرمز را در پوست ، ایجاد می نمایند همچنین مسئول رنگهای نارنجی و سبز در تخم، پوست و گوش ماهیان می باشند و این مبحث به ساختار کاروتنوئید و انواع ، خواص و میزان کاروتنوئید در ماهیان، سخت پوستان دریایی و آب شیرین می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.