مقاله تاثیر مدت و دمای ورنالیزاسیون بر الگوی پروتئینهای گلیادین دانه ده رقم گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مدت و دمای ورنالیزاسیون بر الگوی پروتئینهای گلیادین دانه ده رقم گندم نان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مدت و دمای ورنالیزاسیون بر الگوی پروتئینهای گلیادین دانه ده رقم گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مدت و دمای ورنالیزاسیون بر الگوی پروتئینهای گلیادین دانه ده رقم گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مدت و دمای ورنالیزاسیون بر الگوی پروتئینهای گلیادین دانه ده رقم گندم نان :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور تعیین کیفیت پروتئینهای گلیادین در ده رقم گندم نان آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل ده رقم گندم نان به نامهای چناب، زاگرس، نیک نژاد، بزوستایا، سرداری پاییزه، آذر ۲، Can1، Can3 ،Can2 و MV17 ، دمای ورنالیزاسیون به صورت ۲ و ۴ درجه سانتی گراد و مدت ورنالیزاسیون به صورت ۱۰ و ۲۰ روز بود. به منظور بررسی ارتباط ورنالیزاسیون با پروتئینهای ذخیره ای دانه، از پروتئینهای گلیادین به عنوان نشانگرهای بیوشیمیایی با استفاده از تکنیک SDS-PAGE استفاده شد. نتایج نشان داد که تیمارهای آزمایش اثر معنی داری بر ایجاد تنوع در الگوی نواربندی پروتئینهای ذخیره ای گلیادین دارند. ده رقم مورد استفاده در آزمایش بر اساس نتایج آزمون تجزیه کلاستر در پنج گروه مجزا قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.