مقاله بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا و افزودن صمغ عربی بر رنگ مربا سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا و افزودن صمغ عربی بر رنگ مربا سیب دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا و افزودن صمغ عربی بر رنگ مربا سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا و افزودن صمغ عربی بر رنگ مربا سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا و افزودن صمغ عربی بر رنگ مربا سیب :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
یکی از مشکلات شایع در جوامع امروزی، خلاء تحقیقاتی موجود برای تولید محصولات بدون قند، با توجه به بیماریهایی نظیر دیابت و چاقی می باشد. در این تحقیق امکان تولید مربای کم کالری سیب توسط جایگزینی کامل استویا و صمغ عربی از لحاظ مطلوبیت رنگ شیره ی مربا و بافت میوه ی مربا مورد بررسی قرار گرفت. در مطالعه حاضر تأثیر جایگزینی شکر توسط شیرین کننده رژیمی استویا (به نسبت ۱ به ۲۰۰) و صمغ عربی در سه سطح (۲۵%، ۰/۵% و ۲%) بر ویژگیهای رنگی شیره ی مربا شامل: مؤلفه های *a*, L و *b، اندیس قهوه ای شدن و تغییرات رنگ به وسیله ی دستگاه هانترلب و بافت میوه مربا (سختی) توسط دستگاه تکسچر آنالایزر بروکفیلد در یک طرح کاملاً تصادفی با استفاده از مقایسه میانگین LSD مورد ارزیابی قرار گرفت. با جایگزین شدن ساکارز توسط استویا و افزودن صمغ عربی، سختی بافت میوه به طور معنی داری کاهش یافته است (p0/05)، به طوریکه کمترین سختی مربوط به تیمار حاوی ۲% صمغ عربی و بیشترین سختی مربوط به تیمار شاهد می باشد. نتایج نشان می دهد که جایگزینی ساکارز توسط استویوزید و صمغ عربی، اختلاف معنی داری بین مؤلفه های *a*, L و اندیس قهوه ای شدن ایجاد می کند (p0/05)، به طوریکه با جایگزینی ساکارز توسط استویوزید و افزایش میزان صمغ عربی مؤلفه *L (روشنایی) افزایش یافته و مؤلفه های *a و *b کاهش یافته است، همینطور میزان اندیس قهوه ای شدن با جایگزینی ساکارز به طور معنی داری کاهش یافته است و کمترین مقدار آن مربوط به تیمار حاوی ۲% صمغ عربی می باشد. جایگزینی ساکارز اختلاف معنی داری را بین نمونه های حاوی استویوزید و صمغ عربی از لحاظ تغییرات رنگ به وجود نمی اورد (p0/05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.