مقاله بررسی اثر ترکیبات مختلف بر پارامترهای شیمیایی، فیزیکی و حسی نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ترکیبات مختلف بر پارامترهای شیمیایی، فیزیکی و حسی نان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ترکیبات مختلف بر پارامترهای شیمیایی، فیزیکی و حسی نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ترکیبات مختلف بر پارامترهای شیمیایی، فیزیکی و حسی نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ترکیبات مختلف بر پارامترهای شیمیایی، فیزیکی و حسی نان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
نان، پرمصرف ترین فرآورده گندم است که در انواع مختلف تهیه می شود. کشورها در تلاشند تا جایگزین مناسبی باری آرد گندم جهت تولید نان پیدا کنند. در همین راستا تحقیقات زیادی در دنیا انجام شده است. از جمله این موارد می توان به اضافه کردن آرد بلوط، خشخاش، عدس، کدو تنبل و همچنین آنزیم ها، ترکیبات شیمیایی مختلف و گیاهی که در اقلیم های خاص رشد کرده و مخصوص آن مناطق می باشند، اشاره نمود. در برخی از موارد این ترکیبات باعث افزایش میزان پروتئین، چربی و سایر ترکیبات شده اند و در مواردی نیز با کاهش همراه بوده است، بافت نان های حاصل نیز در اکثر تحقیقات دچار نقصان شده و رنگ و خواص حسی نیز با توجه به نوع ماده افزوده شده نواسانات متفاوتی را تجربه نمود. به طور کلی نتایج تحقیقات انجام شده نشان می دهد که افزودن ترکیبات مختلف اثرات متفاوتی بر خواص نان حاصل دارد ولی در اکثر موارد قابلیت پذیرش نان دچار افت می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.