مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر روی رشد و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک درماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
21 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر روی رشد و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک درماست دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر روی رشد و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک درماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر روی رشد و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک درماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر روی رشد و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک درماست :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق تاثیر ترکیبات پری بیوتیک اینولین ۱%، نشاسته مقاوم ۱%، محلول ملاس ۱% و فرکتو الیگوساکارید ۱% بر روی رشد و زندهمانی ترکیبی از باکتری های پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتر بیفیدیوم) در ماست پروبیوتیک مورد بررسی قرار گرفت، نمونه های تولیدی به مدت ۲۰ روز در دمای ۴C از نقطه نظر میزان تغییرات pH، اسیدیته، شمارش تعداد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم مورد ارزیابی قرار گرفتند، و با نمونه شاهد ( ماست پروبیوتیک بدون ترکیبات پری بیوتیک)، مقایسه گردید. مواد و روشها: در این پژوهش نمونه های ماست حاوی اینولین ۱%، نشاسته مقاوم ۱%، محلول ملاس ۱% و فرکتو الیگوساکارید ۱% تولیدگردید . پس از تولید ماستها آزمون های pH، اسیدیته، شمارش تعداد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در روزهای ۰، ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ اندازه گیری گردید. نتایج و بحث:نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که باکتری ترکیبات پری بیوتیک مورد استفاده به صورت موفقیت آمیزی در طی دوره نگهداری باعثافزایش رشد و زنده مانی باکتریهای پرو بیوتیک گردیدند. نتایج بدست آمده نشان میدهد که از میان ترکیبات پری بیوتیک مورد استفاده ۱% نشاستهمقاوم تاثیر بیشتری نسبت به سایر ترکیبات دارد. نتیجه گیری کلی: استفاده از ترکیبات پری بیوتیک منجر به افزایش میزان رشد و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدو باکتریوم بیفیدوم نسبت به نمونه شاهد در ماست گردید. از میان ترکیبات پری بیوتیک مورد استفاده ۱% نشاسته مقاوم تاثیر بیشتری نسبت به سایر ترکیبات دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.