مقاله بررسی اثر pH بر اندازه ذرات، پایداری و کارایی کپسولاسیون نانوکمپلکس بیوپلیمری کازئین- پکتین حاوی امگا سه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر pH بر اندازه ذرات، پایداری و کارایی کپسولاسیون نانوکمپلکس بیوپلیمری کازئین- پکتین حاوی امگا سه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر pH بر اندازه ذرات، پایداری و کارایی کپسولاسیون نانوکمپلکس بیوپلیمری کازئین- پکتین حاوی امگا سه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر pH بر اندازه ذرات، پایداری و کارایی کپسولاسیون نانوکمپلکس بیوپلیمری کازئین- پکتین حاوی امگا سه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر pH بر اندازه ذرات، پایداری و کارایی کپسولاسیون نانوکمپلکس بیوپلیمری کازئین- پکتین حاوی امگا سه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
یکی از کاربردهای نانوفناوری در زمینه علوم غذایی و دارویی، ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال و تولید سیستم فعال و تولید سیستم های نانو حامل به منظور غنی سازی و تولید مواد غذایی فراسودمند می باشد. نانوحامل ها با استفاده از بیوپلیمرها (پروتئین ها و پلی ساکاریدها) و یا ترکیبات بر پایه لیپید تولید می شوند. در این تحقیق، تولید نانوکمپلکس های بیوپلیمری پکتین- کازئین به عنوان یک نانوحامل بالقوه برای انکپسولاسیون امگا سه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج اندازه ذرات و پتانسیل زنا تشکیل دیسپرسیون پایدار با حداقل اندازه ۸۶ نانومتر را در pH=4/1، کازئین ۱% و پکتین ۰/۴۵% نشان دادند. نتایجکروماتوگرافی گازی، انکپسولاسیون امگا سه در کمپلکس کازئین- پکتین و کارایی کیسلاسیون ۹۱% را برای این سیستم نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.