مقاله ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر محرک های رشد ارگانیک و زمان برداشت بر اسید چرب دانه و شاخص بهره وری سویای رقم ویلیامز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با ۲۴ تیمار و ۳ تکرار در سال ۹۲-۹۱ در مؤسسه تحقیقات برنج کشور (رشت) به اجرا گذاشته شد. دراین تحقیق دو فاکتور، محلول پاشی مواد شامل ۱- نانوکلات آهن (به نسبت ۲ در هزار)، ۲- کادوستیم (به نسبت ۰/۵ در هزار)، ۳ – آمینول فورته (به نسبت ۲ در هزار)، ۴ – آب مغناطیسی ( ۲۰ لیتر در متر مربع)، ۵ – کمپوست زباله شهری (به میزان ۱۰ تن در هکتار با نسبت ۰/۱ در آب اضافه شد)، ۶- کود حیوانی (کود گاوی، به میزان ۱۰ تن در هکتار با نسبت ۰/۱ در آب اضافه شد) و ۷- کود شیمیایی نیتروژن خالص (به نسبت ۵ در هزار از منبع اوره) به همراه یک تیمار شاهد و سه زمان برداشت ۱- برداشت اول هنگامی که در ساقه اصلی دانه های غلاف ۲۵-۲۰ درصد رطوبت داشتند ۲- برداشت دوم رسیدگی کامل غلاف ها (زرد شدن بیش از ۹۵ درصد غلاف) و دانه های غلاف در ساقه اصلی ۱۵-۱۴ درصد رطوبت داشتند ۳ – برداشت سوم پس از رسیدگی کامل غلاف ها و دانه های غلاف در ساقه اصلی کمتر از ۱۴ درصد (۱۲-۱۰) درصد رطوبت داشتند، منظور شدند. نتایج نشان داد که تفاوت معنی داری از نظر اسیدهای چرب، میزان پروتئین، روغن و شاخص بهره وری بین تیمارهای محلول پاشی و زمان های برداشت وجود داشت. مقایسه میانگین اثر متقابل نشان داد که محلول پاشی نانو کلات آهن و کادوستیم در زمان برداشت دوم بیشترین میزان اسید اولئیک (به ترتیب ۲۵/۳ و ۲۷/۴ درصد) و اسید لینولئیک (به ترتیب ۵۰/۳ و ۴۸/۱۴ درصد) و آب مغناطیسی حداکثر میزان لینولنیک (۱۱/۳ درصد) را دارا بود. محلول پاشی نانو کلات آهن، آب مغناطیسی و کمپوست در زمان برداشت دوم بالاترین شاخص بهره وری (۸۷/۲، ۷۸/۱۵ و ۸۱/۰۵ درصد) و عملکرد دانه و روغن را دارا بود. با توجه به ترکیب اسیدهای چرب و بالا بودن ارزش تغذیه ای سویا به نظر می رسد که نانوکلات آهن و فرآورده های اسیدهای آمین های از نظر ترکیب شیمیایی (اسید اولئیک و لینولئیک) می تواند راهکار مناسبی در راستای کمک به صنایع روغن و کاهش هزینه های تولید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.