مقاله گیاهان دارویی و بهره برداری بی رویه از منابع طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گیاهان دارویی و بهره برداری بی رویه از منابع طبیعی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گیاهان دارویی و بهره برداری بی رویه از منابع طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گیاهان دارویی و بهره برداری بی رویه از منابع طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گیاهان دارویی و بهره برداری بی رویه از منابع طبیعی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
شوری باعث بروز مسایل و مشکلات زیادی در مناطق وسیعی از اراضی کشاورزی جهان می باشد. ولی مناطق زیادی از این اراضی به دلائل گوناگون ازجمله همجواری با دریا از این مزیت بی بهره بوده و از معضل شوری خاک و آب رنج میبرند. اگرچه برخی از مکانیسم های فیزیولوژیکی عکس العمل گیاهان به شوری ناشناخته است ولی گزارشات بیان می کنند که وجود پتانسیل اسمزی ناشی از حضور یون های موجود در آب صرف نظر از منبع آن منجر به کاهش سطح برگ،تبخیر و تعرق و امکان استفاده آب موجود برای گیاه می گردد. شوری آب و یا خاک باعث توقف رشد نشاء برنج، کاهش عملکرد، تعداد خوشه در مترمربع، وزن هزار دانه، تعداد دانه در خوشه و و افزایش، شاخص برداشت تعداد پنجه می شود.همچنین سمیت ناشی از حضور برخی از یون ها و فراوانی نسبی آنها منجر به برهم خوردن تعادل موجود میان عناصر گشته و در نهایت با افزایش شوری خاک و کاهش پتانسیل اسمزی جذب آب و عناصر غذایی از ازن آلوتروپ سه اتمی اکسیژن می باشد که دارای دو خاصیت بسیار مهم اکسیدکنندگی و ضد عفونی کنندگی با قدرت بسیار بالا می باشد. ازمزایای استفاده از ازن بجای دیگر اکسید کننده ها و ضدعفونی کننده ها سرعت و قدرت بسیار بالاتردر از بین بردن تمامی میکروارگانیسم ها و موجودات بیماریزا و نیز عدم بر جای گذاشتن باقیمانده مضر و سرطانزا همچون تری هالومتان ها و دیگر مواد مشابه می باشد. هیو میک اسید، ساختار خاک را بهبود می بخشد، به ریشه زایی بهتر کمک می کند، باعث نگهداری بیشتر آب در خاک می شود، به رشد سریع باکتریها ی مفید در خاک کمک می کند، به انحلال و آزاد سازی عناصر ماکرو و میکرو کمک کرده و در نتیجه نیاز به کود شیمیایی را به نحو محسوسی کاهش می دهد .برای پر کردن خلاء عملکردمحصولات زراعی در نظام های کشاورزی سه مرحله وجود دارد تعیین پتانسیل عملکرد ، تعیین اختلاف بین پتانسیل عملکرد هر منطقه با عملکرد واقعی خلاء عملکرد و بهینه سازی نظام تولید در راستای کم کردن این خلاء سه گام اساسی در بهبود تولید نظام های کشاورزی به شمار می روند. در این مطالعه یک مدل ساده فرایندگرا برای تعیین پتانسیل عملکرد محصول ساخته وبا استفاده از داده های مستقل مزرعه ا ی مورد آزمون قرار گرفت. بررسی تاثیر تک تک گزینه های مدیریتی به شکل جداگانه و طی چند سال نمی تواند راه حل مناسب و قابل تاملی در مطالعه تولید در نظام های کشاورزی باشد انجام این آزمایشها در نواحی که خصوصیات اقلیمی متغیری دارند، هزینه بر و و قت گیر است زیرا نیاز به تعداد نمونه کافی از ارقام، انواع خاک ها و برنامه ریزی های مدیریتی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.