مقاله کنترل خسارت تشی (Rodentia: Hystricidae) Hystrix indica Kerr در عرصه های منابع طبیعی جنوب استان کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل خسارت تشی (Rodentia: Hystricidae) Hystrix indica Kerr در عرصه های منابع طبیعی جنوب استان کرمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل خسارت تشی (Rodentia: Hystricidae) Hystrix indica Kerr در عرصه های منابع طبیعی جنوب استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل خسارت تشی (Rodentia: Hystricidae) Hystrix indica Kerr در عرصه های منابع طبیعی جنوب استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل خسارت تشی (Rodentia: Hystricidae) Hystrix indica Kerr در عرصه های منابع طبیعی جنوب استان کرمان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تشی (Rodentia: Hystricidae)و Hystrix indica Kerr بزرگترین جونده موجود در دنیا است که به انواع گیاهان مثمر و غیر مثمر زراعی و طبیعی حمله می کند اما بیشترین خسارت این آفت،متوجه مناطق جنگلی به ویژه جنگلهای مصنوعی است.در سالهای اخیر فعالیت و خسارت این جانور در سطح مراتع و جنگلهای طبیعی و تحت حفاظت منطقه جنوب استان کرمان، به ویژه جنگل های بنه، به شدت افزایش یافته است. نظر به عدم کارایی روشهای کنترل فیزیکی و نیز اثرات سوء زیست محیطی روش های شیمیایی، در این تحقیق سعی شد با استفاده از روش های ایمنی نظیر کاربرد تیرام به عنوان یک ماده دورکننده جوندگان از ترکیب تجاری (Ratook) و اکسی کلرور مس و نیز کاربرد توری سیمی، خسارت این آفت را کاهش داده شود. به این ترتیب که ترکیب راتوک با سه غلظت شامل (۴۰و۸۰ و ۱۲۰ گرم در متر مربع) اکسی کلرور مس به غلظت ۴۰۰ گرم در لیتر به همراه نصب توری سیمی و شاهد (بدون اقدام)،به عنوان ۶ تیمار در نظر گرفته شد و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۵ تکرار که هر تکرار عبارت از یک روز ارزیابی میباشد، به اجرا در آمد. نتایج نشان داد که تیمارهای راتوک و توری سیمی ضمن تفاوت معنی دار با شاهد،کمترین خسارت را متحمل شده و میتوانند به عنوان روش های مناسب کاهش خسارت آفت تشی به درختان جنگلی، مورد استفاده قرار گیرند. در این بین کاربرد توری سیمی و راتوک با غلظت ۱۲۰ گرم در متر مربع، در تمام دوره مطالعه بدون خسارت بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.